Olcsó otthoni lábápoló praktikák a nyárra

Mivel már hivatalosan is itt a nyár, ezért itt az ideje, hogy foglalkozzunk a lábunkkal is, hiszen most már hamarosan előkerülnek a papucsok és a szandálok, amikben a szép, ápolt lábak és sarkak mutatnak a legjobban. 

árnyalatai klasszikus stílusban legjobb választás száraz láb -  1-stop-service-shop.com

Én mindig is otthon ápoltam ilyen szempontból a lábamat, sajnos nem nagyon maradt időm pedikűröshöz is eljárni, de annyira nem is bánom, mert igazából elégedett vagyok azzal, amit az itthoni eszközeimmel ki tudok hozni a lábamból. Ráadásul fillérekbe kerül, viszonylag gyors és szerintem látványos az eredmény. 

Én mindenféle elektromos sarokreszelő gépek helyett évek óta egy teljesen egyszerű kézi reszelőt szoktam használni. Beáztatom a lábamat, majd először a durvább felével, majd pedig a finomabb reszelő résszel szoktam alaposan végig menni a talpamon és a sarkamon. Ezt érdemes egyébként 1-2 hetente megismételni. Ezután bekenem egy jó hidratáló krémmel és készen is vagyok. Mondjuk én ezt télen-nyáron csinálom, hogy szinten tartsam, ezt javaslom Nektek is. 

Illetve, én már próbáltam ilyen bőrhámlasztó zoknit is, nekem az is bevált, de ezt ritkábban használom, mert nem azonnali a végeredmény és nem is túl esztétikus közben :-D Ezt úgy kell elképzelni, hogy miután felvettük a lábmaszkot a csomagoláson leírt időpontig, általában az ezt követő 5-10 napban kezd el hámlani a lábról a felső bőr, ami elég ijesztően tud kinézni, de nem kell megijedni, ez normális és egész jól eltávolította az elhalt, megkeményedett hámsejteket. 

Szóval én összességében ennyit szoktam használni lábápolás szempontjából és ez teljes mértékben elég a számomra ahhoz, hogy szép és esztétikusak legyenek a lábaim nyáron is, próbáljátok ki ti is :-)

A cikket a notino támogatta

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr8016580314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása