Megéri drágább alapozót venni? - Lancome Teint Idole Teszt

img_4899.jpg

Korábban már azt hittem, hogy megtaláltam az igazit, már ami az alapozót illeti. Én személy szerint évek óta a Catrice HD liquidjére esküdtem. Nekem a kombinált bőrömre tökéletesen bevált, nagyon jól fedett, teljesen matt hatást kaptam, az ára pedig verhetetlen volt a maga 2-3 ezer forintjával. Aztán történt, hogy egy Notino rendeléshez küldtek ajándékba egy kis tubus Lancome Idole Teint Ultra Wear alapozót. Na onnantól kicsit átértékeltem a dolgokat ... :-D 

Lássuk előbb, mit ígér a márka

Tulajdonságai:

  • 24 órás tartás és javítást nem igénylő, egész napos fedés
  • bársonyos matt hatást eredményező, magas fedésű alapozó
  • remekül elfedi a bőrpírt, a kitágult pórusokat és az egyéb hibákat
  • csodálatosan könnyű fluid textúrája garantálja az isteni komfortérzetet
  • a bőr bársonyosan sima, nem fénylik, és nem kelt maszk érzetet

Összetétele:

  • 37% víz és 10 hidratáló anyag – nem teszi szárazzá és durvává az arcbőrt
  • speciális NAI pigmentek – egész nap megfelelő pH értéken tartják az arcbőrt
  • kvarcot és perlitet tartalmazó, mattító alap
  • SPF 15 – UV-sugárzás elleni védelem

Úgy emlékszem választhattam 3 szín közül és pont sikerült eltalálnom ami a legjobban illik a bőrömhöz. Feltettem és hát azt kell mondjam, hogy ég és föld, pedig én a Catrice alapozóval is nagyon elégedett voltam, de ez egészen más. Az Idole Teint úgy érte el a matt hatást az arcomon, hogy közben mégis életre kell, volt egy kellemes fénye és színe és ez már elsőre nekem wow hatás volt. De amiért nagyon megszerettem, az az, hogy annyira természetes, hogy konkrétan fel sem tűnik, hogy van rajtam valami, nem ragad bele az apró rácokba, nem csomósodik össze, hanem úgy simul rá a fejemre, mint egy második bőrréteg maszk hatás nélkül. 

e7e0ae7c-5429-42bd-b6e0-d8a0d89acfb2.JPEG

Mindezek mellett nagyon jól építhető is, kellemes krémes állaga van és az illata is szuper. Hát mondanom sem kell, egyből beleszerettem és ezek után képtelen voltam már a Catrice alapozóm haszálni, ami szerencsémre pont el is fogyott és meg is rendeltem a Lancome Teint Idole alapozóból a teljes kiszerelést. Az nyilván egy fájóbb pont, hogy eddig megúsztam 2-3 ezer forintból ezt a kérdést, ez az alapozó meg azért ehhez képest jóval drágább, 14 ezer forint körül van az ára, dehát a szerelem az szerelem :-D Azért nem kell havonta költeni rá, kiváncsi leszek mikor fog kiürülni az első üvegcse. 

img_4883.jpg

A tartósságával sincsen gondom, azért a 24 órát erős túlzásnak érzem, de ha nem fogdosom a fejem, a 12 órát reálisnak gondolom. A fedése is jó szerintem, az erősebb foltokat is fedi 2-3 rétegben, de használhatunk előtte korrektort is, ha csak egy rétegben szeretnénk felvinni. A pumpás kialakítás is nagyon praktikus szerintem. Érdekes, mert erről az alapozóról alig hallani, pedig engem tényleg meggyőzött, egyelőre kizártnak tartom, hogy fogok valaha mást is használni :D Na jó, az Estéé Lauder Double Wear még mindig izgatja a fantáziámat, azt is egyszer biztosan kifogom próbálni, bár többektől hallottam, hogy az annyira sok, hogy nem mindennapi viseletre való. Hát, majd meglátjuk, én mindenesetre most nagyon örülök, hogy rátaláltam erre, tudom nem olcsó, de számomra abszolút megéri az árát a végeredményt tekintve. Ráadásul rengeteg árnyalatban kapható, és fényvédőt is tartalmaz, ami nagy plusz pont. 

Mutatom képekben, nem tudom mennyire jön át, élőben azért elég szembetűnő. A képeken nincsen semmilyen szerkesztés, módosítás vagy filter. A Lancome alapozóval készült oldal sokkal élettel telibb, nincs maszk hatása, mindezek ellenére a végeredmény nagyon szép matt de mégis van benne egy kis dewy finish, egy kis ragyogás. Illetve sokkal kevésbé látszik közelről, hogy van valami az arcomon, sokkal természetesebb.

Mindent egybevetve, én őszintén tudom Nektek ajánlani, ha gondolkozol kicsit magasabb kategóriás alapozó vásárlásán, vedd ezt is számításba, tényleg megéri az árát. 

eb7108f9-51f2-4e3d-9d9e-1ffd692ffa9f.JPEG

A cikk létrejöttét a Notino támogatta

Még több tartalomért látogass el a facebook @anyakentisno illetve

instagram oldalamra is @anyakentinso

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr916303666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása