Illatos gyertya ajánló őszi bekuckózáshoz

91aed5f2-7553-4c4f-9940-0e1d28df9f47.JPEG

Már javában zajlik az ősz, ami azt jelenti, hogy ezzel együtt beköszöntött a sokak által szeretett pulcsis, bögrés, bekuckózva illatos gyertyák mellett olvasós időszak is, ami bevallom számomra is egy nagyon kedves időszak a csípős idő ellenére is. Én személy szerint nagyon szeretem ezt az októbertől karácsonyig tartó időszakot, imádom az egésznek a hangulatát és az ünnepekre való készülődés izgalmát :-)

Sokan tudjátok, hogy nagyon szeretek olvasni és valahogy ilyenkor még jobban megjön hozzá a kedvem, ha este nyugiban a fotelben a kandalló mellett egy csodásan illatozó gyertya mellől tudom ezt élvezni. Mutatok Nektek pár gyertyát, amivel szerintem szuper jó hangulatot tudtok otthonra varázsolni :-)

Gondolom a Yankee Candle gyertyákat nem sokaknak kell bemutatnom, de ha valaki esetleg nem ismerné a kedves történetet: 

"A Yankee Candle gyertyák készítésének ötlete 1969- ben született, amikor is Mike Kittredge édesanyjának karácsonyi ajándékként egy saját készítésű, díszes gyertyát adott. Édesanyját és az egész környezetét is lelkes tetszéssel töltötte el ez az ajándék. Ezen siker láttán a gyertyakészítés színhelye az autógarázsból csakhamar átkerült egy öreg papírgyárba, amelynek köszönhetően megalakult a Yankee Candle termékmárka saját gyára.

A Yankee Candle gyertyák az égésük egész ideje alatt csodálatos, tartós és tiszta illatot árasztanak, amelyek bármilyen belső tér hangulatát tökéletesen kiegészíti. A gyertyák nagy arányban tartalmaznak aromás olajokat és természetes anyagok kivonatát. Az összes illatesszencia hűen emlékeztet az eredeti illatra, a helyre vagy az élményre, amely az illat létrehozását inspirálta. Jelenleg ez a termékmárka az illatgyertyák és a beltéri lakásillatosítók piacán a legelőkelőbb helyet foglalja el, a világ több mint 20 országában megtalálhatóak a termékek. És ez a sikertörténet egy édesanyának készített ajándékkal kezdődött!"

Amit ezek közül én mindenképpen kipróbálnék ősszel az az Warm and Cosy, Cinnamon Stick  és az Autumn Pearl .

Yankee Candle Autumn 2020 preview - Yankee Candle Woodwick | Ashleigh  Burwood | Ireland

Egy másik hasonló kategóriájú, de valamivel letisztultabb dizájnt képviselő illatos gyertya márka nem más, mint a Woodwick.  A különlegességük, hogy fakanóc van bennük, aminek az égés közbeni pattogása a kandallóban égő fahasábokat idézi. Ráadásul a minőségi paraffint szójaviasz is gazdagítja, ami meghosszabbítja a gyertya égését és biológiailag lebomló. A látvány élményét csak tovább fokozza a tartóként is szolgáló fafedél, valamint a kézzel fújt üvegedény szerves formája. Én a márkától a Trilogy Cozy Cabin, Trilogy Warm Woods, és a Black Plum illatokat próbálnám ki :-)

Petite Smoked Jasmine Candle - WoodWick 5038581065434 | FF 

Ti milyen illatú gyertyával kuckóznátok be otthon? :-) 

 A cikk létrejöttét a Notino támogatta

Még több tartalomért látogass el a facebook @anyakentisno illetve

instagram oldalamra is @anyakentinso

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3316241282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása