Minden, amit tudni szeretnél a szempilla hosszabbításról

img_2947.jpg

Nem rég kértelek Titeket instagramon, hogy írjatok nekem kérdéseket a szempilla hosszabbítással kapcsolatban, ugyanis 6 év után nagy nehezen újra rászántam magam, hogy elmegyek megcsináltatni a pilláimat. Sajnos az első elég rossz élmény volt, feszített, zavart, nagyon éreztem, hogy van ott "valami", ráadásul nem is lett megbeszélve, hogy pontosan milyen illene hozzám, csak fel lett dobálva valami, ami utána jó sok szempillámba került... itt igaz volt sajnos, hogy olcsó húsnak híg a leve...

Kb 1 éve keresett meg Kriszti a LashGo Prémium Szempilla Stúdió Mesterstylistja és a Perfect Lashes and Brows Szalon tulajdonosa, hogy szívesen megcsinálná a pilláimat. A rossz tapasztalataim miatt eléggé nehezen vettem rá magam, mint az az időtartamból is látszik, de végül beadtam a derekamat, és azt kell mondjam, hogy ezúttal nem kellett csalódnom ;-) Közben alaposan kikérdeztem a lányokat, bízom benne, hogy minden kérdésetekre választ kaptok :-)

img_2933.jpg

1. Miben más a LashGo szalon, mint a többi, mitől vagytok prémium szalon?
A Lash Go Prémium Szempilla Stúdió Magyarország egyik legnagyobb kizárólag szempilla-hosszabbítással foglalkozó szalonja. Kizárólag az amerikai Xtreme Lashes ORVOSI MINŐSÍTÉSŰ hipoallergén termékeit használjuk. A szempilla hosszabbítás nálunk egy részletes konzultációval indul, ahol felmérjük a Vendég igényeit, majd arctípus analízist végzünk. Megvizsgáljuk a szemformát, az arckaraktert, a stílust és ennek megfelelően alkotjuk meg az egyénre szabott designt. 
img_0344.JPG
Mi nem "pillások" vagyunk, hanem Szempilla Stylistok. Minden egyes Vendég egyedi igényeit figyelembe véve készítjük el a legmegfelelőbb pillasort - amelynek viselete egészséges, nem károsítva a természetes pilla állományt. Célunk, a természetes női szépség és báj kiemelése, ízléses keretek között. Aki bejön hozzánk nemcsak pillákat kap, hanem egy komplex szolgáltatást, minőségi és szakszerű keretek között, prémium környezetben.

Gondoltunk azokra az édesanyákra, akik azt a csekély "énidőt" itt szeretnék eltölteni. Kialakítottunk egy lurkó szobát, ahol a kicsik kedvükre játszhatnak, biztonságos és kreatív környezetben, amíg a mama szépül (és még szundít is egy keveset). 
img_0289.JPG
Három - elkerített - blokkban dolgozunk, így diszkrét és meghitt módon , szeparáltan történik a pihenés és szépülés. A szempilla stylistjaink mind-mind a legmagasabb gyakorlattal rendelkező, okleveles mester és volume specialista szakemberek.

2. Milyen termékeket használtok és mit kell tudni róluk?
Az amerikai Xtreme Lashes termékeit használjuk KIZÁRÓLAG. Orvosi minősítésű, hipoallergén termékek. A ragasztó ISO Tanúsítvánnyal rendelkezik, amely a tisztasági körülményeket elismerő kitüntetés. A pilla elasztikus műanyagból készült, ami meggátolja a deformálódást, mégis rugalmas, ezáltal jól alkalmazkodik a természetes pillákhoz. Nagyon fontosnak találjuk a természetes pillaállomány sértetlenségének megőrzését, ezért is választottuk ezt a prémium márkát.

Az Xtreme Lashes az EGYETLEN márka a világon, amelynél műszempilla viselettel kompatibilis smink és ápolási termékek vannak. Szemceruza, csillogó szemfesték, szempilla növesztő tus, szempilla spirál, habkönnyű szemránc krém és teljesen bio lemosó ... mind-mind olyan összetevőkből, amelyek nem károsítják/zsírosítják a pillasort.

3. Jól értem, hogy Ti egyben szempilla stylistok is vagyok? Ez mit jelent a gyakorlatban?
Nálunk a szempilla-hosszabbítás jóval összetettebb. Mi nem felpakoljuk a pillákat... Mi építjük a pillasort, amit előtte alaposan megtervezünk, esetenként fel is rajzolunk. Azaz megdizájnoljunk a szemet, egyedi stylingot készítünk személyre szabva. Innen ered az elnevezés: a szemdesigner, avagy szempilla-stylist.

4. Mivel kezdődik nálatok egy pilla felrakás? Miket beszéltek át előtte?

Az Xtreme Lashes Szempilla-hosszabbítás nem csupán pillák egymás utáni felpakolásából áll, az egy professzionális koncepció.

▪️Az applikáció előtt közös konzultációt tartunk a Vendéggel.
▪️Érzékeny szemű Vendégek esetén allergia tesztet készítünk.
▪️ Arckarakter és szemforma elemzés után, a Vendéggel átbeszélve alkotjuk meg azt a pillasort, amely a leginkább passzol a személyiségéhez és stílusához.
▪️ A szempilla applikációt egy alapos "mélytisztítás" előzi meg az orbitális területen.
▪️ A szempilla applikációhoz az Xtreme Lashes hipoallergén, orvosi minősítésű termékeit használjuk.
▪️Az applikációt követően átbeszéljük az utókezelést (otthoni ápolást), amelyekhez az eszközöket is biztosítjuk.

img_0298.jpg

4. Mire érdemes figyelni, mielőtt valaki belevág a szempilla hosszabbításba? Kell előtte tennie valamit? Vannak kizáró tényezők?

A szempilla-hosszabbítás ellensége a micellás víz, mert oldja a ragasztót az olajos összetétele miatt. Ezt (megelőző tevékenységként) cserélni kellene az Xtreme Lashes teljesen növényi összetételű, kompatibilis lemosójára. Kizáró tényező az allergiás reakció, ebből is a cyano akrylat  (a ragadásért felelős vegyület) érzékenység.

5. Mennyi ideig tart? Hogyan zajlik a kezelés?
A szempilla-hosszabbítás - attól függően, hogy milyen technikát alkalmazunk, milyen pillasort építünk - 1 ó 45 perc - 2 ó 45 perc közé esik. Nincs szabály arra, hogy meddig tart a pilla. Ez függ attól, hogy ki mennyit sportol, mennyi és milyen a természetes pilla állománya, áll-e gyógyszeres kezelés alatt, nincsenek-e hormonváltozásai, stb...  Nagyjából 3 hetet javasolunk töltési időnek.
img_2934.jpg
 Kriszti, munka közben

6. Mennyire tartósak a pillák? Mire kell figyelni viselés közben?
A pillák alapvetően tartósak. Három hét után javasoljuk a töltésüket. Az utóápolásuk rendkívül fontos, erről részletes tájékoztatást adunk szóban és írásban is, sőt összekészítünk egy kis csomagot is, amelynek segítségével utógondozzák Vendégeink a pilláikat. Átbeszéljük a sminkelési, valamint az arcápolási szokásaikat és megnézzük, hogy azok milyen hatással lehetnek a pilláikra nézve. (Gondolunk itt a zsíros szemránc krém, a micellás víz vagy a csomósodást fokozó volume spirálok használatára.)
img_0349.JPG
7. Roncsolja az eredeti pillákat az eljárás?
HATÁROZOTTAN NEM! Ez egy professzionális koncepció, aminek két alapja van: minőségi, prémium anyagok és szakszerű, odafigyelő és körültekintő applikálás.

Mondunk egy példát: Ha valaki bejön hozzánk és szeretne egy feltűnőbb Volume Set-et, első dolgunk megnézni alkalmasak-e erre a természetes pillái. Bár az Xtreme Lashes Volume pillái speciális, könnyített szálakból készülnek, nem mindenki számára viselhető. Ezért egy koncentrált szérummal (Amplifeye serum) megerősítjük a természetes pillaállományt, közben készítünk egy duplázott szettet. Fokozatosan haladva, míg elérünk addig, hogy a természetes pillák veszélyeztetése nélkül elkészíthessük a vágyott Volume Setet.
img_0313.jpg
Ez a hozzáállásunk egyébként nem túl népszerű, hiszen nagyon nehéz a Vendéggel megértetni, hogy csak neki szeretnénk jót tenni,nem pedig csalódást okozni. A becsületünk és a szakmai alázatunk nem engedi, hogy felelőtlenül cselekedjünk, még ha emiatt olykor el is esünk egy-két Vendégtől (hiszen ők azonnal akarják a lehetetlent). Védeni kell a természetes szempillát, ennél nincs fontosabb dolgunk!

8. Mennyibe kerül a pilla felrakása, és a töltés?
Árlistánk: http://lashgo.hu/arak

9. Sminkelni, szempillaspirálozni lehet? 
Az Xtreme Lashes az EGYETLEN márka a világon, amelynél műszempilla viselettel kompatibilis smink és ápolási termékek vannak. Szemceruza, csillogó szemfesték, korrektor, szempilla növesztő tus, szempilla spirál, habkönnyű szemránc krém és teljesen bio lemosó, stb... mind-mind olyan összetevőkből, amelyek nem károsítják/zsírosítják a pillasort.  
img_0383.jpg
10. Van lehetőség allergia tesztre?
Igen. Az allergia teszt során felhelyezünk szemenként 20-20 szálat. A folyamat során más antiallergén tapasszal dolgozunk és az előkészítési folyamatokban is speciálisabb megoldásokkal dolgozunk. Várunk 24 órát, majd konzultálunk a Vendéggel. Megnézzük, hogy történt-e irritáció, voltak-e reakciók. Ez természetesen teljesen INGYENES. És az esetek többségében sikerrel járunk :)
img_0276.JPG
11. Folyamatosan viselhető, vagy kell időnként pihentetni a pillákat?
NEM KELL pihentetni. Vannak Vendégeink, akik közel 10 (!) éve viselik "büntetlenül" a pilláinkat. Ennek éppen az az oka, amit a 7. kérdésben adott válaszunkban írtunk: a szakszerű körültekintés, a természetes pillaállomány védése. Egy évben egyszer javasolunk egy Amplifeye kúrát, hiszen ahogy a hajnak, úgy a pilláknak is szüksége van egy kis vitamin kúrára.  

Én nagyon elégedett voltam Krisztivel, szívből ajánlom Nektek, gyönyörű pillákat kaptam, nekem 2-3 hétig teljesen jól bírták :-) Egyedül azért nem mentem vissza tölteni, mert a férjemnek jobban tetszik a sajátom, de alkalmakra azért megfogom majd csináltatni :-D Krisztit Budapesten a LashGo szalonban, és Oroszlányon is megtaláljátok a Perfect Lashes and Brows szalonban, illetve Facebookon is. 
img_2950.JPG
img_0395.JPG

Még több tartalomért látogass el a facebook @anyakentisno illetve

instagram oldalamra is @anyakentinso

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr6215349522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása