Mit tud egy kaviáros arcmaszk?

46039036102_d9f817185a_b.jpg

Korábban már irtam nektek arról, hogy vajon mit tud egy 24 karátos arany arcmaszk. Most arra gondoltam, hogy a Box and Beauty-tól kapott arcmaszkok közül egy másik kedvencemről is írok, ami nem más, mint egy kaviáros finomság :-)

Már nagyon sok arcmaszkot kipróbáltam, de eddig ez volt talán a legemlékezetesebb, ez után különösen puhának, és ápoltnak éreztem az arcbőröm, rendkívül jól esett! Ami kicsit fura volt, hogy a kaviár mellett méz is volt benne, ami egyértelműen érezhető is volt, mégsem érzetem azt, miután levettem a maszkot, hogy ragacsos lenne az egész fejem, tényleg nagyon különleges volt!

Miért jó a kaviár a bőrnek?

  • extra gyorsan szívódik fel a bőrön keresztül
  • kiváló ránctalanító
  • felturbózza a sejtek anyagcseréjét
  • feszesíti a bőrt
  • frissítő hatással bír

27_1.jpg

Mit ígér a márka?

A lazac kaviár kivonattal és számtalan növényi összetevővel átitatott maszk antioxidáns és nagy nedvességvisszapótló hatással bír. Használata után a bőr hidratált és sugárzó lesz. A termék antioxidáns tápanyagokat, például omega-3-at és vitaminokat tartalmaz. A lazac kaviár kivonatból származó természetes enzim gyengéd savas kezelést biztosít, csak az elhalt bőrsejteket távolítja el. 

Minden bőrtípusra használható. Biztonságos formula, mely parabén-, formaldehid-, színezék-, szteroi-, alkohol- és benzofenonmentes. 

Hogyan kell használni?

A 4D forma olyan maszkot jelent, amely az arc egész felületét lefedi. Két füllel rendelkezik, így nem kell a kezelés ideje alatt feküdni, nem esik le, nem mozdul el. Illeszd a lapot a fülek segítségével az arcodra! 20 - 30 perc elteltével távolítsd el! Ujjaiddal könnyedén paskold át az arcod, hogy a visszamaradó hatóanyag tökéletesen fel tudjon szívódni.

Nyilván most nem fogok tudni hosszútávú fejtegetésekbe bocsájtkozni, mivel ezt a maszkot egyszer használtam, de az nagyon klassz volt. Még azt hiszem 1-2 darab arcmaszk van, amit nem használtam el, utána egészen biztos, hogy rendelni fogok még innen. Már 3-400 forintól lehet kapni különlegességeket, szerintem nagyon megéri, főleg ha van egy kedvenc, akkor abból érdemes többet is venni akár, hogy hosszútávon is kifejthessék a hatásukat. 

A THEBOX5 kuponkóddal 5% kedvezményben is részesültök ;-)

A maszkokat a The Box and Beauty ajánlotta fel az Anyaként is Nő kihíváshoz, amiből párat én is teszteltem. 

Még több tartalomért látogass el a facebook @illegalbeautyblog illetve

instagram oldalamra is @illegalbeautyblog

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr5714715381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása