Ezek lesznek az idei év legmenőbb beauty adventi kalendáriumai!

55116801.jpg

r a 2019-es Adventi kalendárium lista is elérhetó :-)

Akik ismernek tudják, hogy fanatikus karácsony és adventi kalendárium rajongó vagyok, különösképpen, ha a kalendáriumok sminket és hasonló szépségeket rejtenek magukban! Így arra gondoltam, hogy tavalyhoz hasonlóan idén is összegyűjtöm a legmenőbb, itthon is beszerezhető beauty adventi kalendáriumokat! Viszont most nem fogom odaírni, hogy mit rejtenek, ez legyen meglepetés ;-) Később majd a külföldről rendelhető, DIY, vagy gyerekeknek szóló kalendáriumokat is tervezem összeszedni Nektek :-) De most lássuk akkor, milyen lesz az idei felhozatal! Izgultok? :-)

The Body Shop

A The Body shop idén három kalendáriummal is készült, különböző kategóriákban. Nagyon cuki a csomagolás, és a termékeket is tök jól válogatták össze :-) A baglyos 24 ikonikus The Body Shop terméket rejt, az őzikés az év kedvenceit és karácsonyi szépségeket, a rókás pedig prémium meglepetésekkel van tele!

  • Baglyos: 22. 990 Ft
  • Őzikés: 31.990 Ft
  • Rókás: 45. 990 Ft 

Kattints a galériára

Pink Panda: Makeup Revolution - Catrice - Essence

Nekem tavaly, meg az az előtti éveben is Makeup Revolution adventi kalendáriumom volt, nagyon szerettem és sok terméket a mai napig használok belőlük :-) Most 3 közül is lehet választani, illetve itt kapható az Essence és a Catrice dobozos kalendáriuma is. Az utóbbiak elég gyorsan elfogynak, szóval ha ilyet szeretnétek, érdemes mielőbb lecsapni rájuk.

  • MR Christmas tree Advent Calendar: 35. 790 Ft
  • MR Advent Calendar 2018: 14. 190 Ft
  • MR Lip Advent Calendar: 17. 890 Ft
  • Essence: 8.999 Ft
  • Catrice: 10.916 Ft

Kattints a galériára

Douglas 

A Douglas is készült az idén, 24 csajos szépséget rejt a kalendárium a dobozon feltüntetek márkáktól. Nekem nagyon tetszett a tavalyi! 

Douglas: 12. 990 Ft

 

douglas-adventskalender-believe-in-angels-2018.jpg

DM: Alverde - Trend It Up - Balea

Tavalyhoz hasonlóan idén is be lehet majd szerezni a 2018-as Balea adventi kalendáriumot, illetve az Alverde és Trend IT UP kalendáriumokkal sem lesz ez másképp idén sem a DM üzleteiben :-) Viszont nem minden üzletben kaphatóak és nagyon hamar elfogynak, szóval érdemes sietni :-)

Kattints a galériára

Müller: Misslyn - Anny - Catrice

Misslyn és a Anny kalendáriumokat a Müllerben tudjátok beszerezni, nagyon ígéretesnek tűnnek :-) Nem próbáltam még egyik márkától sem termékeket, éppen ezért rendkívül furdalja az oldalamat a kíváncsiság! Illetve a Catrice kalendáriumát betudjátok itt is szerezni. 

Anny: 15.990 Ft

L'Occitane

A L'Occitane idén is nagyon menő kalendáriumokkal készült! A csillagos égboltot idéző prémium adventi kalendáriumuk olyan, mint egy játék! Forgatni, csavargatni kell, és így tudsz rálelni a 24 kényeztető kincsre! Szerintem irtó ötletes! A másik pedig egy tündéri madárkás doboz, amiben szintén 24 meglepetésre bukkanhatsz.

  • Madárkás:15.490 Ft
  • Prémium: 30.500 Ft

NYX

 A NYX idén is a jól bevált formánál maradt, a beltartalom pedig igazán izgalmasra sikeredett ezúttal. nyx.jpg

Yves Rocher

Az Yves Rocher is maradt a tavalyi kialakításnál, nekem nagyon tetszik ez a dobozos megoldás. Tavaly lehetett kapni itthon is , bízom benne, hogy az idén sem lesz ez másképp :-)

511hf3bsw9l.jpg

LUSH

 A Lush-nál már kapható is ez a mesés, 12 kicset rejtő doboz, tele Lush finomságokkal! 

web_12_days_of_christmas_gift_pr_2018.jpg

Azt hiszem nem lesz könnyű dolgunk, ami a választást illeti... :-D Ti melyiket fogadnátok el?

Még több tartalomért látogass el a facebook @illegalbeautyblog illetve

instagram oldalamra is @illegalbeautyblog

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3414299287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adastra 2018.11.02. 12:05:33

Klassz, hogy így összeszedted, én tavaly kattantam rá az adventi kalendáriumokra. De! Nagyon dühítő, amikor nov.elején már azt látod a Nyx, az Essence kalendáriumoknál, hogy nem elérhetők a magyarországi forgalmazó webshopokban, a DM-nél meg nem is tudnak semmilyen adventi kalendáriumról, a Body Shopban pedig a legolcsóbban (naná!) nem lehet kapni! Lehet, hogy ez csak ilyen magyar bosszantgatósdi, de nagyon elveszi az ember kedvét az egésztől.... Te ezekről tudsz valamit?

illegal beauty 2018.11.02. 12:12:35

@adastra: Szia! Hát, sajnos ezek limitált számban kaphatóak, és irtó gyorsan elkapkodják őket... :-/ Azért is írtam meg már októberben a bejegyzést, hogy le lehessen rá csapni mielőbb, de úgy látom ezek szerint már most dömping van. DM-ben a Baleat már láttam, de abból sem volt sok, sajnos nem mindegyik DM-ben lehet kapni, tavaly volt az Alverde meg a Trend it Up, elvileg most is kell, hogy legyen, de én is csak az üzletben láttam. Esetleg érdemes nagyobb Müllerekbe és DM üzletekbe még most benézni. Remélem sikerrel jársz majd!

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása