Így jelent meg Katalin hercegné fél év után először a nyilvánosság előtt

katalin.jpg

Mint az már szinte mindenki számára ismeretes, Katalin hercegné áprilisban adott életet harmadik gyermeküknek, akit Lajosnak neveztek el. Vilmos herceg és a hercegné nagyon fontosnak tartják, hogy a gyermekeik a körülményekhez képest normális családi légkörben nőhessenek fel. Többek között ezért sem láthattuk Katalint az elmúlt fél évben semmilyen hivatalos eseményen megjelenni.

Most azonban úgy tűnik, lassan kezd visszaszivárogni a közéletbe, ugyanis pár napja ellátogatott a Sayers Croft Forest School and Wildlife Gardenbe, ahol a gyermekek megismerkedhetnek közelebbről is a természet kincseivel, illetve különböző foglalkozásokat tartanak nekik, ezzel is elősegítve a fejlődésüket. 

A hercegné ezúttal nem öltözött ki, hanem alkalomhoz illően egy sportos, laza, khaki színű szettben jelent meg, és barna csizmában. Ilyen összeállításban egész ritkán láthatjuk Katalint. És igen, úgy tűnik az alakját is sikerült visszanyernie. Kíváncsian várjuk majd a folytatást, és a cuki fotókat a kis Lajos hercegről.

A videóban  az egyik kislány nem értette, hogy miért fotózzák a hercegnét, mire Katalin azt válaszolta neki, hogy: "Téged fotóznak, mert különleges vagy". 

Forrás: itt

Még több tartalomért látogass el a facebook @illegalbeautyblog illetve

instagram oldalamra is @illegalbeautyblog

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr8314284343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.10.07. 11:34:06

"A videóban az egyik kislány nem értette, hogy miért fotózzák a hercegnét, mire Katalin azt válaszolta neki, hogy: "Téged, fotóznak, mert különleges vagy"."

Magától ilyen demagóg a hercegné vagy ez a protokoll miatt kötelező?

illegal beauty 2018.10.07. 11:43:05

@maxval balcán bircaman: Ha megnézed a videót, nem túl valószínű, hogy a kislány egy statiszta volt, és megrendezték volna ezt a jelenetet. Meg mégis mit kellett volna mondania, "hát tudod, azért fotóznak, mert én vagyok Katalin hercegné, azért van itt ekkora felhajtás, mert ide jöttem". Szerintem kedves volt tőle, hogy nem magára terelte még jobban a rivalda fényt, hanem mondott valami kedveset egy kislánynak, aki valószínűleg nem tudta, hogy kicsoda.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása