Megérkezett a H&M első parfümkollekciója! - 25 egyedi illat a világ egyik vezető parfümházától

9hzdsu9w.jpeg

Megérkezett a H&M első parfümkollekciója, mely 25 illatot tartalmaz, három különböző csoportba osztva. A kollekció a világ egyik vezető parfümházával a Givaudannal együttműködve jött létre, ezzel kiegészítve a H&M Szépségápolási részlegét. Ez a különleges illatgyűjtemény e héttől elérhető a szépségápolási termékeket forgalmazó üzletekben és online.

A H&M parfümkollekciója az illatok széles skáláját kínálja, magas minőségben és megfizethető áron, amely lehetővé teszi mindenki számára, hogy megtalálja a saját különleges H&M-es illatát. Minden egyes illat a H&M csapatának és a Givaudan ház parfümkészítőinek, Olivier Pescheux és Nisrine Grillié közreműködésével készült. Pescheux egy világhírű és díjnyertes parfümkészítő, mig Grillié egy feltörekvő tehetség az illatok világában.

aofxbtua.jpeg

“Nagy hangsúlyt fektettünk a minőségi alapanyagok használatára az egy illatjegyű parfümöknél és az árnyaltabb parfümöknél egyaránt, amelyeknél igazán kiemelkedik a kulcs alkotóelem. Nagy megtiszteltetés hogy a H&M-mel és Nisrine kollégámmal közösen megalkothattuk ezt a különleges parfümkollekciót,” mondja Olivier Pescheux.

“Nagyon inspiráló volt Olivier-vel és a H&M-mel dolgozni ezen a projekten. A közös munka folyamán mindig nagy kihívást jelentett a széleskörű illatskála, de a végén úgy gondolom, hogy egy olyan parfümkollekciót alkottunk, amely az illatok gyönyörű és sokoldalú szimfóniája,” mondja Nisrine Grillié.

w4vabfcw.jpeg

A parfümök három különböző csoportját különböztetjük meg, ahol az árak 1790 Ft és 7990 Ft között mozognak. A “Singles’ csoportba 10 különböző illat tartozik, amelyek mindegyike egy különleges illatjegyre épül, úgy mint a vanília, a csokoládé, vagy a yuzu (más néven japáncitrom).  A “Reveries“ csoportba tartozó illatok elérhetőek Eau de Toilette és testpermet változatban is, és a csoport szintén 10 különböző kevert illatot tartalmaz. Mindegyik illat egy történetről, vagy egy érzésről mesél, ezt adják vissza az illatok nevei is, úgy mint a Freewheeling (Korlátlan), Sparks Will Fly (Szikrázik a levegő) vagy az Above the Clouds (A felhők felett). Végül a harmadik csoport az “Essences”, amit 5 különböző komplex parfüm alkot.  Ezeket mind egy kulcsösszetevő köré építették: olyan finom, minőségi elemek köré, mint a szantálfa, pacsuli vagy a rózsa. Ezek mind Eau de Parfum, mind golyós parfümolajként is kaphatóak lesznek, utóbbi tökéletesen elfér egy kistáskában, vagy akár a zsebünkben is. 

kunbvaca.jpeg

1dyvsdtq.jpeg

“Az illatok a divatvilág fontos részévé váltak, ezért nagyon örülünk, hogy ilyen széles skálájú illatgyűjteményt mutathatunk be, igazán egyedi parfümökkel és sok különböző illattal. A vásárlók három csoport különböző parfümjei közül válogathatnak, hogy megtalálják azt, amelyet szeretnek, és amelyik a legjobban illik hozzájuk. Ez olyan, mint a személyes stílus építése, szórakoztató és egyben egy nagyon izgalmas utazás,” mondja Sara Wallander, a H&M szépségápolási részlegének Concept Designere.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr6214186261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása