Mesés szemsminkeket készít ez a nő! Szó szerint!

img_6120.jpg

Múltkor az instagrammot görgetve egyszer csak szembe jött velem egy az átlagostól teljesen eltérő szemsmink, amit már inkább művészeti alkotásnak neveznék. Az izraeli származású hölgy, Tal Peleg imád sminkelni, fotózni, és rajzolni, és ezeknek a készségeknek a kreatív ötvözetéből születnek meg ezek varázslatos sminkek. 

Elmondása szerint szinte minden inspirálja, ami körülveszi, és szeret történeteket elmesélni az alkotásaival. Egy-egy ilyen smink elkészítéséhez rengeteg türelemre és jó pár órára van szüksége, de a végeredmény magáért beszél! Egyébként az összes mini festményt a saját szemhéján alkotja meg, azonban most egy pici szünetet tart, ugyanis nem rég adott életet az első kisfiának :-) Ha szeretnétek követni a munkásságát, @tal_peleg néven találjátok az instán :-)

Képekért kattints a galériára

Nekem a kis herceges a kedvencem, és Neked? :-)

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr7614047728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilajukkaja 2018.06.15. 16:00:09

Wow! Nem tudom, mire jó, de nagyon művészi. :o)

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása