Ezt az aftershave-et válaszd a párodnak, ha érzékeny a bőre! - Blade teszt

img_1077_1.jpg

Most egy olyan különleges helyzet állt elő, hogy kivételesen nem én, hanem a férjem tesztelte a hazai Blade márka két termékét, név szerint egy szantál-vanília aftershave-et, és az illatban hozzá tartozó sampont is. Most az ő tapasztalatait fogom Veletek ismertetni a termékekkel kapcsolatban :-)

Mielőtt belevágunk, pár hasznos információt szeretnék Veletek megosztani a márkáról:

  • Hazai
  • A termékek kézzel készülnek
  • Állatkísérletmentesek
  • Nem tartalmaznak sem kőolajszármazékot, sem mesterséges tartósítószert
  • Bio és természetes alapanyagokból készülnek

Szantál-Vanília Aftershave

img_1076_2.jpg

Amit a márka ígér:

"Amennyiben Neked is érzékeny a bőröd, és különösen borotválkozás után gyakran irritált és kisebesedésre hajlamos, akkor Neked készült a BLADE aftershave! A szantál-vanília illatú aftershave a benne lévő aloe vera kivonatnak köszönhetően egyszerre frissít, fertőtlenít és gyulladáscsökkentő hatásával nyugtatja a bőröd."

Ezt teljes mértékben alá tudta támasztani a férjem, neki nagyon érzékeny bőre van, és eddig bármilyen aftershave-et használt borotválkozás után, csípte a bőrét, és kipirosodott, ez volt eddig az első, aminél nem tapasztalt hasonlót, szóval nagyon bejött neki :-) Az illata is nagyon férfias, nekem is nagyon tetszik rajta. 

A termék ára: 2990 Ft / 200ml

Szantál-Vanília Sampon

img_1075_2.jpg

Amit a márka ígér:

"Alaposan de kíméletesen tisztít, a hajat pedig puhává és könnyen kezelhetővé varázsolják. A BLADE samponok hatását tovább fokozza a bennük lévő keratin, amely megakadályozza a hajszálak töredezését, erősíti és fényessé teszi őket, valamint a kollagén, ami táplálja a hajhagymákat és a fejbőrt is. Azáltal, hogy nem használunk irritáló hatóanyagokat, samponjaink jótékonyan hatnak a korpásodásra hajlamos fejbőrre is. "

Nos, mivel pont úgy alakult, hogy nagyon rövedre vágatta a haját a férjem nem sokkal a sampon használatba vétele után, így több pontban nem tudunk nyilatkozni, ettől függetlenül nagyon szereti, és tudja azt, amit egy jó samponnak tudni kell :-D Amit fontos kiemelni, hogy természetes összetevőket tartalmaz, így nem került bele SLS, ami irritációt okozhat, viszont ez az összetevő felel a habzásért is, így kevésbé habzik, mint a megszokott, de mivel a férfiak általában kisebb hajkoronával rendelkeznek, így ez talán nem jelenthet különösebb hátrányt  :-D

A termék ára: 2990 Ft / 200ml

img_1074_2.jpg

Szóval összességében nagyon elégedett volt, annak különösen örülünk, hogy az aftershave ennyire jól bevált, az biztos újravevős lesz! A Blade oldalán tudtok még nézelődni, van még szakállolajtól elkezdve bajuszvaxon át mindenféle, ráadásul 100% pénz visszafizetési garanciát vállalnak az összes termékükre :-)

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr7613701184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása