Ez a világ 7 legdrágább esküvői ruhája!

amal.jpg

Nagy újdonsággal készültem Nektek ezúttal, ugyanis elindítottam a blog toplistás YouTube csatornáját, ahova a legérdekesebb 7 dolgot gyűjtöm mindig össze a szépség és divat témakörében. Első körben arra gondoltam, hogy a 7 legdrágább esküvői ruháról készítek egy összeállítást.

Ha már egyszer férjhez megy az ember lánya, akkor a nagy napra csakis a tökéletes ruha jöhet szóba. Addig nincs megnyugvás, amíg nincsen meg az igazi, és sokan ezért képesek nagyon nagy árat fizetni. Hihetetlenül nagy árat! A pár perces összeállításból megtudhatod többek között, hogy mit szimbolizál Katalin hercegné vállfűzője, hogy mennyi kristályt varrtak a Swarovsky örökösnő menyasszonyi ruhájára, hogy hogyan fest egy esküvői ruha pávatollakból, és természetesen mindezek anyagi vonzatára is fény derül! 

link: I/LLEGAL BEAUTY csatorna

 

 

Ezek voltak tehát a világ legdrágább esküvői ruhái, köszönöm, hogy velem tartottatok, ha tetszett a videó, nyomtatok egy likeot, és ne felejtsetek el feliratkozni a csatornára! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr8612947975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása