Utálod, ha ugyanolyan fölsőben jönnek veled szemben? - Van megoldás!

fullsizerender_7_2.jpg

Bizony sokunkkal előfordult már, hogy az utcán sétálgatva egyszer csak szembe találkoztunk az alteregónkkal, aki pont ugyanolyan fölsőt viselt, mint amiben éppen mi voltunk. Mi lányok, valljuk be, ha ezt észrevesszük, általában hátraarcot csinálunk, és a lehető legnagyobb ívben elkerüljük a másikat, nehogy véletlenül is meglásson bennünket bárki emberfia egy légtérben. Ha biztosra akarsz menni, hogy egy adott helyen tuti nem találkozol az ikertesóddal, akkor tervezz magadnak egy egyedi fölsőt! 

Na jó, bevallom én pont nem tartozok azok közé, akik inkább kifordítva veszik fel a ruhájukat, csak hogy ne legyen ugyanabban, mint a másik, akinek mellesleg szinte mindig jóban áll az adott ruhadarab de azért ha egy mód van rá, nem szívesen viselem én sem ugyanazt valakivel egy helyen. Arra gondoltam, hogy kéne tervezni valami jó kis egyedi pólót, amilyen tuti nincsen senkinek. Így találtam rá Kreativator oldalára, ahol nagyon szuper dolgokat lehet készíteni! 

Először is ami megtetszett, hogy nem csak egyféle sablon pólóra lehet egyedi mintát kérni, csak női fölsőkből összesen kilenc fazon közül válogathatunk, továbbá lehetőség van inget, és pulcsit is egyedire szabni. A színválaszték is óriási, ráadásul a pólók anyagáról is találhatunk egy kis beszámolót az oldalon.

fullsizerender_8_2.jpg

img_2535.PNG

A szerkesztés végtelenül egyszerű és egyértelmű, de ha valaki mégis elakadna, van segítség a tervezéshez. Rengeteg minta közül lehet válogatni, és azokat is tudod valamilyen szinten formálni az egyéni ízlésedhez. Tehetsz szöveget is a ruhákra, illetve természetesen egyedi képet is feltudsz tölteni. A termék árát folyamatosan figyelemmel kísérheted, ami attól függően változik, hogy miket raksz a pólóra, így nem csak a végén derül ki, hogy mennyibe is fog kerülni valójában. 

Eredetileg valami egyedi idézetet akartam a pólóra tetetni, vagy a blognak a lógóját, de végül annyira megtetszett a minta és a szöveg amit a képen is láthattok, hogy nem tudtam ellenállni, és ezt választottam! A rózsaszínt az eredetinél kicsit halványabbra állítottam, és egy hosszú ujjú szürke melírozott fölsőt néztem ki hozzá.

img_2520.JPG

img_2522.JPG

Ruhákon kívül lehetőség van még különböző ajándéktárgyak, -bögre, párna, puzzle... stb. - reklámtermékek, vagy éppen lábtörlők egyedi megtervezésére is. A megrendelt fölsőmet két nap múlva már hordhattam is, az ügyfélszolgálat végig nagyon kedves és segítőkész volt! A póló anyaga jó minőségű, kényelmes, nem nyúlik, és a minta sem rongálódik viselés közben. Ha kedvet kaptál valami egyedit gyártani, a Kreativator csapatát bátran ajánlom, én nagyon elégedett vagyok! :-)

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1712876608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása