Új magyar márka robbant be a hazai kozmetikai piacra! - Blanche natúrkozmetikum tesztelve!

fullsizerender_25.jpg

Az elmúlt napokban lehetőségem nyílt tesztelni egy vadiúj magyar kézműves márkának a termékeit. Ha csak egy szóban lehetne kifejtenem a tapasztalataimat, az a WOW lenne! Mondom máris, hogy miért!

A legfontosabb tudnivaló, hogy egy nem rég indult hazai márkáról van szó, az alkotók kizárólag természetes és növényi eredetű alapanyagokat használnak fel a termékek elkészítésekor, és minden káros anyagtól mentesek. Vegánok is használhatják a kozmetikumokat, illetve természetesen az előállítás során nem teszteltek semmit sem állatokon. A legtöbb összetevő bio, valamint csak hideg eljárással készült olajokat használnak fel, ezáltal megőrizve a hatóanyagokat és vitaminokat. A termékek dizájnja is nagyon tetszik, teljesen odavagyok ezért a fehéres, letisztult hatásért, és olyan természetes, tökéletesen kifejezi a márkanevet. Na de nem csigázlak Bennetek tovább, lássuk a termékeket! :-)

Hidratáló arckrém szőlőmagolajjal

img_0129_1.JPG

Amit a márka ígér:

  • mélyhidratáló
  • támogatja a bőr megújulását
  • sejtregeneráló makadámiadió olajat és bőrszerkezet javító szőlőmagolajat tartalmaz
  • a ligetszépe olaj antioxidánsként megköti a szabadgyököket, fokozza a sejtanyagcserét
  • lágy, könnyű textúrájának köszönhetően könnyen felszívódik
  • nem hagy zsíros érzetet
  • hozzáadott illatanyagot nem tartalmaz

img_0130_1.JPG

Először is, nagyon klassz ez a pumpás kialakítás! A legtöbb arckrém letekerhetős fedővel rendelkezik, szóval nagyon tetszett ez a megoldás, kényelmes használni, és nem lesz tiszta krém a kupak sem használat után. Annak ellenére, hogy nem tartalmaz parfümöt, nagyon finom, kellemes illata van, enyhe, nem tolakodó. A textúrája nagyon könnyű, és tényleg nem hagy zsíros érzetet a bőrön, gyorsan beszívódik. Kellemesen hidratált érzést hagy maga után, szóval sminkelés előtt is használható.

Alapvetően száraz, dehidratált bőrre ajánlják. Én esténként szoktam használni, miután lemostam a sminkem, de van hogy napközben is, ha száraznak érzem az arcbőröm. Nagyjából két pumpányit használok el belőle egy alkalommal.

A termék ára: 3190 Ft / 30ml

Avokádós testápoló szőlőmagolajjal

img_0139.JPG

Amit a márka ígér:

  • bőrszerkezet javító szőlőmagolajat, és sejtképződést serkentő avokádó olajat tartalmaz
  • mélyhidratáló, és intenzív bőrregeneráló hatóanyagok 
  • hosszan tartó puhaság
  • magas antioxidáns hatású
  • E-vitamint tartalmaz
  • visszaadja a bőr selymességét
  • vanília és mandula illatú

img_0137_masolata.JPG

Eltudjátok képzelni, mandula és vanília?! Egyszerűen fantasztikus illat, van hogy csak úgy bemegyek a fürdőszobába és szagolgatom...:D Ez a krém egy testápoló, sokkal sűrűbb, és krémesebb a textúrája, mint az arckrémnek, elég belőle csak egy keveset használni, és jól el kell kenni. Szuperül hidratál, gyorsan beivódik, és még a csontszáraz lábaimat is képes puhává varázsolni. Beszívódás után sem válik szárazzá a bőröm, ugyanakkor egyáltalán nem is hagy tocsogós, zsíros érzetet maga után. A krém egy helyes tégelyben kapott helyet, az alja és a teteje is műanyagszerű, tehát nem törékeny.

A termék ára: 2990 Ft / 200ml

Agyagos arcradír epermaggal

fullsizerender_22.jpg

Amit a márka ígér:

  • elhalt hámrétegek eltávolítása
  • megtisztítja a bőr pórusait az olajoktól, szennyeződésektől
  • a hámlasztást a rózsaszín agyag, a finomra őrölt mandulahéj és az epermag biztosítja
  • bársonyos bőrfelület 
  • finom epres illat

img_0133.JPG

Hát ez a termék is fantasztikus, és az illata...komolyan nem győzők betelni vele! Lágy, krémes állaga van, szinte be lehet masszírozni a bőrbe teljesen, és a kis epermagok és a mandulahéj őrlemény közben gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket. Az eredmény valóban pihe-puha arcbőr, és finom eper illat. Javasolt utána a hidratáló krém használata, bár én a krém eltávolítása után nem érzetem szükségét ennek. Könnyedén lemosható, és nem irritálja a bőrt. Arra figyelni kell, hogy lehetőleg ne kerüljön víz a tégelybe - ami egyébként olyan anyagból készült, mint a testápolóé -, mert az minőségromláshoz vezethet. Heti egyszer elég használni, minden bőrtípusra alkalmazható, és már kiskamaszkortól használható.

A termék ára: 2290 Ft / 30ml

Kávés testradír szőlőmag olajjal

img_0138.JPG

Amit a márka ígér:

  • a Himalája só szemcséi finoman leradírozzák az elhalt hámsejteket és serkentik a vérkeringést
  • a kávé őrlemény elősegíti a visszatartott víz elvezetését,  így narancsbőr ellenes hatású
  • a kávésav serkenti a bőrben a kollagén termelést, ami a rugalmasságáért felel
  • a radírban található olajok segítik a bőröd regenerálódását
  • hidratálják bőrt
  • édes narancs és vanília illat

img_0145_1.JPG

A végére hagytam a kedvencemet! Én még sohasem találkoztam ilyen állagú testradírral, valami elképesztő! Először az illata fogott meg, amit már nem is tudok szavakba önteni milyen finom, a karácsonyra emlékeztet. Amikor kipróbáltam, olyan volt, mintha virágföldben turkáltam volna, nagyon élveztem! Végre egy olyan testradír ami tényleg radíroz! Ha hozzám hasonlóan te is szőrbenövéssel küzdesz, akkor mindenképpen ajánlom kipróbálásra a terméket! Tökéletesen eltávolította az elhalt hámsejteket, és nagyon finom puha lett tőle a bőröm, valóban nem igényelt külön hidratálást. Ami még vicces volt, hogy tisztára barna lettem tőle! Sajnos ahogy lezuhanyzom magamról, a barnaságnak is nyoma vész, de azért klassz volt :D  Arra itt is figyelni kell, hogy a tégelybe ne kerüljön víz, illetve óvatosan radírozz vele, mert tényleg erős.

Mindent összevetve, rendkívül elégedett vagyok, szuper termékekkel és mennyei illatokkal ismerkedhettem meg! Alig várom, hogy majd a többi terméket is beszerezhessem!

Ha szeretnétek Ti is megismerni a termékeket, a Blanche weboldalán tudtok nézelődni, ráadásul a termékpaletta folyamatosan bővül :-)

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr6812804014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása