A férje régi ingeiből csinált cuki kislányruhákat egy kreatív anyuka!

old-shirt-dresses-stephanie-miller-2-598987c422374_880.jpg

Biztosan sokatoknak ismerős a szituáció, amikor álltok a szekrényetek előtt egy hatalmas ruhakupaccal, amit valahogy be kéne tömködni a polcokba, de valójában tudjátok, hogy kevesebb a valószínűsége, hogy hordani fogjátok, mint egy meteor becsapódásnak, de mégsem akartok megválni tőle, mert hogy "még jó lesz valamire"

Valahogy így volt ezzel Stephanie Miller is, egy négygyermekes anyuka, akinek nem akaródzott kidobni a férje kiszelektált ingeit, főleg úgy, hogy többet még ő vett neki különböző alkalmakra. Később eszébe jutott, hogy van otthon nekik egy jó kis varrógépük, és esetleg lehetne valamit kezdeni ezekből a ki nem dobott ruhahalmazokból. Nekilátott videókat nézni a témában, majd az első pár próbálkozás után hamar rájött, hogy egy kreatív lélek veszett el benne, és egész klassz kis holmikat tud gyártani.

Képekért kattints a galériára

Elmondása szerint ez az új hobbi segített neki túllendülni, majd felülkerekedni egy nehéz időszakon a gyerekek születése után, és rájött, hogy mennyire fontos, hogy édesanyaként és feleségként is megmaradjon nőnek, és szánjon időt magára, és arra amit szeret csinálni. A kislányok azóta rendszeresen hordják el apukájuk ingeit, és rukkolnak elő újabb és újabb megvalósításra váró ötletekkel. Attól sem kell tartaniuk, hogy kifogynak az alapanyagból, ugyanis a környékükről sokan adományozzák a családnak a már nem használt ingeket, vagy anyagokat, hogy Stephanie valami egyedit alkothasson belőle.

Ha tetszenek a ruhák, a család instagram oldalán, vagy a mothermake.com-on találsz még képeket :-)

Forrás:boredpanda

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr8712778176

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: InterIgor 2- Interjú Toljánné Várhegyi Erzsi nénivel, a korosztályos női válogatott támadójával 2017.08.28. 09:48:50

InterIgor: minden, ami a sportban érdekes. Villáminterjúk sztárjainkkal. Interjú Toljánné Várhegyi Erzsi nénivel, a korosztályos női válogatott támadójával Igor: Jónapot kívánok Erzsi néni! Kérem, meséljen a tegnapi portugálok elleni összecsapásról! ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.08.26. 16:00:22

Ezzel csak az a baj hogy ha az ingek mar elhasznalodtak akkor gyerekruhanak sem valok, azert venni egy vadiuj inget hogy atszabjuk nem sok ertelme van...

illegal beauty 2017.08.26. 16:02:56

@Manka88: Gondolom nem a rongyos ingekből szabja újra a ruhákat :D Szerintem mindenkinél vannak olyan ruhadarabok, amiket soha nem vett még fel, vagy maximum 1-2 alkalommal.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása