Újabb világmárka a drogériákban! - A Balmain x L'Oreal közös rúzskollekciót dob a piacra

fullsizerender_5_2.jpg

Májusban robbant a hír, miszerint újabb kollaboráció várható a híres neves Balmain márkától. Ezúttal nem a közkedvelt fast fashion üzletláncra esett a választás, mint két éve - idén H&M x ERMEM kollekció várható - hanem egy drogériás márkára, ugyanis a L'Oreál Paris lehet az a  szerencsés, aki egy rúzskollekciót dobhat piacra a világmárkával, akinek a tervezője Olivier Rousteing. Ezek az első képek a termékekről!

A napokban osztotta meg a L'Oreal az első fotókat a rúzsokról az instragram oldalán, ahol mind a 12 ajaktermékből láthatunk ízelítőt, valamint a fantázia nevek is napvilágra kerültek.

A képek alapján elég széles a színskála, a kollekcióban a visszafogott árnyalatok mellett helyet kaptak a vagányabb, erőteljes színek is, valamint úgy látszik a matt, fényes, és az enyhén csillogós pigmentek kedvelőinek is egyaránt kedveztek. A csomagolás egyelőre titok, bár úgy tűnik, hogy egy elegáns, aranyszínű tégelybe kerültek a luxusmárka termékei.

A limitált kiadású kollekciót ősszel, állítólag szeptembertől lehet majd megvásárolni, és igen, itthon is elérhetőek lesznek! Kíváncsi vagyok, vajon ezeket is úgy lefogják-e rabolni a polcokról, mint a H&M x Balmain ruhákat.

Nektek melyik a kedvenc árnyalatotok? Megfogjátok vásárolni?

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr112732776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása