Gwyneth Paltrow 5 szépségtrükkje, amit érdemes ellesni!

gwyneth_paltrow_elarulta_miert_szakitott_ferjevel_1.jpg

Gwyneth Paltrow-ról nekem egyből a Vasember filmek ugranak be, nagyon szerethető karaktert játszik a Marvel univerzumban. Azonban nem csak a színészi képességeire érdemes odafigyelnünk, ugyanis igyekszik nagyon egészséges életmódot folytatni a sok forgatás, és a rengeteg utazás ellenére is. Az alábbiakban 5 szépségtrükköt olvashattok tőle, melyben beavat minket, hogy milyen praktikákat vett be szépsége, és fittsége megőrzése érdekében.

1.  Fő az egyszerűség

"Egy átlagos napon nem viselek sminket, de ha beülnék este valahová vacsorázni, akkor csak feldobok egy kis szempillaspirált és pirosítót. A hajam viszonylag vékony szálú, így úgy szárítom, hogy tincsekre bontom, és csavargatom, ezzel kiemelve a természetes hullámokat benne."

gp.jpg

2.  Igyunk okosan vizet

"Rengeteg vizet iszok, ennek ellenére mégis sokszor úgy érzem, hogy ki vagyok száradva. Kicsit kutakodtam a témában, és rátaláltam a himalája sóra, ami elősegíti a víz felszívódását a szervezetben. Mindig teszek egy keveset a vizembe, igaz nincsen valami jó íze,  de nagyon érezhető a különbség."

gp2.jpg

3. Használjuk ki a szabadidőnket -több ezer méter magasban is-

"A Justice Beauty-nak van egy szuper algás maszkja szemkörnyékre, és ha egy hosszú repülő út áll előttem, mindig előkapom miközben megnézek egy jó filmet. Persze ilyenkor elég furcsán festek. Nagyon szeretem ezt a terméket, kizárólag természetes eredetű összetevőket tartalmaz, és remekül hidratálja a bőröm. Az utazások során szintén mindig magammal viszek egy ezüstkolloidot tartalmazó sprayt, amit a nyelvem alá szoktam fújni, illetve a székemre a repülőn a fertőtlenítő hatása miatt. Továbbá természetesen egy adag C-vitamint is magamnál hordok, és egy jó pár palack vizet."

gp3.jpeg

4. Relax

"Amikor sokat utazunk, felborul a napirendünk, és ehhez még hozzájön, hogy valószínűleg egy teljesen másik időzónában ébredünk. Nos, ez alaposan megtudja viselni a bőrünket. Miután leszállok a gépről, ha tehetem, első utam a hotel medencéjéhez vezet, majd tornázok egy kicsit, vagy beülök szaunázni. Ez általában szokott segíteni egy hosszadalmas repülőút után. Mielőtt szaunáznék, még beszoktam kenni a hajamat olajjal, majd miután végeztem, jól kimosom. Szintén használom ezt az terméket az arcomra, a hajvégekre, illetve van, hogy az egész testemet is bekenem vele, ha nagyon száraznak érzem."

gp4.jpg

5. Tegyünk érte, hogy ne csak jól érezzük magunkat, de jól is nézzünk ki

"Nálam az edzések nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Minden nap csinálok kardió edzést, illetve ötször egy héten valami keményebbet, ami alaposan leizzaszt. Továbbá van a lakásomban egy infraszauna, ami fantasztikus. Igyekszem heti háromszor használni, szuper méregtelenítő hatása van. Minél kevesebb a méreganyag a szervezetedben, annál jobban érzed magad, és annál jobban is festesz. Továbbá úgy gondolom, hogy nagyon fontos, hogy olyan emberekkel vegyük körül magunkat, akik szeretnek és inspirálnak. Így elégedettnek és gyönyörűnek érzed majd magad a ráncaid ellenére is."

gp5.jpg

Mit szóltok, egyetértetek a színésznővel? :)

Forrás: Elle 

Még több tartalomért látogass el a facebook @illegalbeautyblog illetve

instagram oldalamra is @illegalbeautyblog

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3912543341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Al 2017.05.30. 13:40:33

Tetszik a blog neve. :) Hajrá!

illegal beauty 2017.05.30. 21:19:09

@Al: Köszönöm, örülök! :-)

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása