Menő Afrika ihlette sminkek a nyárra - Artdeco Savanna Spirit

slider_home.jpg

Afrika szépsége ihlette az Artdeco legújabb kollekcióját, a Savanna Spirit-et. A kollekcióban visszaköszön a kontinens sokszínűsége és egyedisége, a hagyományos minták és szimbólumok keverednek a modern, letisztult designnal. A földszínek mellett az élénk, Afrikára oly jellemző színek is helyet kaptak. 

ARTDECO Bronzing Blush 

Az üde megjelenés eléréshez a textúra finom gyöngyöt is tartalmaz, miközben a bársonyos púder kellemes érzést hagy az arcon. Három színből tevődik össze, nagyon tetszik a külseje, és belülről is izgalmasnak ígérkezik.

 

 image004.jpg


ARTDECO Hydra Care Lipstick 

A rúzs három része van osztva. A két külső csík swertia charta összetevője, ami egy indiai növényt takar, az ajkak puhaságáért felel, míg a középső csík fő összetevője a hialuronsav, ami hidratáló tulajdonságairól ismert. Nagyon izgalmas koncepció, és a színek is üdék, szépek.

24_03_2018_2.jpg

 

ARTDECO Lip Brilliance 

A márka szerint egy hosszantartó, csillogó szájfény, melynek a felvitele gyors és egyszerű a pálcás applikátor segítségével. A kollagén és hialuronsav tartalma az ajkakat teltebbé varázsolja, míg a felületét selymessé teszi.

 09_04_2018_1.jpg

09_04_2018_2.jpg


ARTDECO All in One Mascara waterproof 

A limitált, roségold kiadásával több rétegben dúsítható a szempilla. A “2 ecset egyben” design segítségével az ecset szálai összezárnak. A hosszabb szálak szétválasztják a szempillákat, míg a rövidebb szálak intenzívebb színt és dúsabb hatást eredményeznek. A szempillaspirál apró gyöngyök formájában silicat tartalmaz, ami hozzájárul a szempillák vastagabb és hosszabb kinézetéhez. Na erre nagyon kíváncsi vagyok, leírás alapján nem rossz.

image023.jpg

 

ARTDECO Calligraphy Dip Eyeliner 

Biztosítja a nőies megjelenést és a tűhegyes ecsetet a tökéletesen precíz vonalak kivitelezéshez a szemhéjon. A design a kalligráfia tollak ihlették, mindemellett tökéletes eszköz a művészi vonalak megrajzolásához. Az összetételnek köszönhetően hosszantartó, vízálló és mentes az ásványi olajoktól, parabéntől valamint illatmentes egyúttal. Ez nagyon vagány.

22_04_2018_2.jpg

 image025.jpg

Nekem így elsőre nagyon tetszik a kollekció, elégedett voltam eddig a márkával, egy korábbi bejegyzésben már teszteltem a pár terméküket, aminek a többsége nagyon tetszett, azért is hoztam Nektek egy ajánlót ezekről a termékekről. Egyiket sem próbáltam, szóval bővebb véleménnyel nem szolgálhatok, de engem megfogott a kollekció, a bronzosító keltette fel a legjobban a kíváncsiságomat :-)

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr4514064821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása