Ezt érdemes tudni az ásványi sminkekről! - Annabelle Minerals

img_5719.JPG

Pár hete érkezett az Annebelle Minerals-tól néhány termék tesztelésre, amik különlegessége, hogy ásványi sminkek. Előtte még sosem használtam ilyet, szóval érdekesnek ígérkezett a használatuk. De mik is pontosan azok az ásványi sminkek, és mitől másak, mint a többi? 

Amit az ásványi sminkekről tudni kell

  • ásványi összetevőket tartalmaz (nincs megszabva, hogy mennyit kell tartalmaznia, hogy "ásványi sminknek" lehessen nevezni) 
  • szinte minden esetben por állagú termékekről van szó
  • legtöbb esetben természetes ásványokból, pigmentekből állnak és szintetikus anyagtól mentesek
  • az ásványi smink jelző nem garancia arra, hogy nincsenek a termékekben nem természetes eredetű összetevők

Tehát attól, mert ásványi smink, még önmagában nem lesz se jobb, se rosszabb a termék a "hagyományos" társainál, mindig az adott márkát kell megnézni, és az INCI-t, ahogy azt most is fogjuk tenni:

Annabelles Minerals - Mit kell tudni a márkáról?

  • Lengyel cég
  • 100%-ban természetes összetevők
  • 4 ásványi alapanyagból állnak össze a termékek
  • Parabénektől, szilikontól, tartósítószerektől, illatanyagoktól, valamint ásványolaj származékoktól mentesek
  • Minden bőrtípusra van megfelelő termékük
  • Vegán

 img_5021.jpg

Beige Medium Matt Alapozó

Mivel kombinált a bőrtípusom és hajlamos a zsírosodásra, ezért egy matt alapozót választottam. Azt hiszem egy icipicit mellélőttem a színnel, mert világosabbat kellett volna választanom, de így nyára teljesen megfelel. Nagyon kis praktikus csomagolásra van, ami nem engedi, hogy kipotyogjon az alapozó, ha letekerjük a kupakot. Először fura volt használni, olyan volt, mintha egy púder tettem volna fel, de aztán látszódott a különbség. Nem egy kifejezetten erős fedésű alapozó, tehát a kis bőrhibákat önmagában nem fedi el, viszont nagyon szépen egységesíti az arcot, nincs természetellenes hatása, és elég tartósnak is bizonyult, ráadásul az arcom sem fénylett át hamar, szerintem nagyon szép a végeredmény! (kép, amin rajtam van a galériára kattintva) Akinek alapvetően nincsen sok bőrhibája, és valami könnyed fedésű alapozót keres, annak szerintem tökéletes választás lehet. A legkönnyebben egy jó kabuki ecsettel vihető fel az alapozó.

A termék ára: 2965 Ft / 4g

Képekért kattints a galériára

 

Sunrise Asványi Pirosító

A doboz kialakítása teljesen ugyan olyan, mint az alapozóé. Nem egy harsány szín, olyan kis nap csókolta hatást lehet vele elérni. Kicsit halovány elsőre, így nem kell fukarkodni vele :-) Nekem nagyon megtetszett, szerintem nagyon szépen mutat a bőrön, nagyon természetes.

A termék ára: 3336 Ft / 4 gr

I/llegalbeauty (@illegal_beauty_blog) által megosztott bejegyzés,

img_5036.jpg

Alapozó ecset

Első ránézésre nagyon szép, minőségi ecset, kimosás után sem hullottak ki szálai. Az ecset vége bambuszból készült, a sörtéi pedig antiallergén szintetikus szálból. Viszont az egész arc alapozása nagyon macerás vele, és nem is elég sűrűek hozzá a szálak, így nem csak hogy hosszú idő, de elég csíkos is lesz egy folyékony alapozó felvitele után a végeredmény. Ellenben a kisebb, nehezebben hozzáférhető helyeken nagyon jól teljesített, sokkal precízebben lehet az alapozót eloszlatni az orr és a szem körül ezzel, mint egy kabukival például. 

A termék ára: 2073 Ft

img_5027.jpg

Az alapozót nyáron jól elfogom tudni használni, akkor úgy is jobban esik valahogy egy könnyedebb, természetesebb termék, a pirosítót is nagyon megszerettem, és örülök, hogy az ecsetkészletem is bővült egy új példánnyal :-) Ha szeretnétek körülnézni, akkor ezen a honlapon megtehetitek. 

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr8814036256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása