Egy hazai kozmetikai cég, akinek valóban szívügye a környezetvédelem! - SweetYou Bath Beauty

img_5952.jpg

Akik követnek instagrammon biztos emlékeznek, hogy részt vettem a SweetYou illatvadászatán, ahol együtt választottuk ki az új termékeik illatát. Azóta küldtek még nekem négy terméket tesztelésre, aminek nagyon örültem, mert már jó pár hazai szépségápolással foglalkozó cég termékeit be tudtam Nektek mutatni a blogon, és most már a SweetYou Bath Beauty termékeivel is megismerkedhettek az oldalon, amelynek különlegessége, hogy valóban mindent megtesznek azért, hogy a termékeikkel ne okozzanak károkat a környezetünkben. 

Mit kell tudni a márkáról

  • Hazai vállalkozás
  • Különleges illatkombinációk
  • Gyönyörű, csajos grafikákák
  • A műanyagot tudatosan kerülik a csomagolásban
  • Üveg tégelyeket használnak
  • Külön rendlehető natúr fa spatula (így nem kell összenyúlkálni a krémet)
  • Nem használnak káros alapanyagokat, vagy amelynek a kitermesztésük indokolatlan pusztítással jár
  • Termékeik nem tartalmaznak parabént, pálmaolajat és mesterséges színezéket
  • Nem végeznek állatkísérleteket 
  • A legtöbb termékük vegán

Sweet Fun Krém deo

Alapvetően nem szeretem az ilyen krém deókat, mert olyan macerás használni a fújóshoz, vagy a kicsavaróshoz képest, mert ugye itt az újaimmal, vagy a kis spatula segítségével ki kell nyernem a kis tégelyéből a krémet, majd felkenni, ami után viszont elengedhetetlen egy jó alapos kézmosás. Viszont szerintem ez a termék megéri ezt a kis "kényelmetlenséget", mert nagyon jól használ! Nem marad tiszta fehér foltos tőle a ruhám, gyorsan beszívódik, és sosem ájultak még el nap végére sem a közvetlen közelemben lévők, szóval nagyon jól meggátolja a kellemetlen szagokat! Ráadásul nem tartalmaz semmilyen káros összetevőt, és az illata is szuper. Amikor három másodpercnél több időm van a fürdőben, mielőtt rám rontanak a gyerekek,  mindig ezt használom, nagyon megszerettem.

Termék ára: 1790 Ft

img_5667.jpg

Choco-Loco Testvaj

Bevallom őszintén nem vagyok egy nagy testápoló guru, valahogy erre sose marad elég időm, és igazából kedvem sincs hozzá sokszor, pedig nem ártana a bőrömnek... Testvajat is ritkán használok, viszont ennek a krémnek olyan jó az állaga meg az illata, hogy időnként meghozza a kedvem hozzá :-D Ahogy kiveszed, és elkezded elkenni a bőrödön, egyből puha vaj állaga lesz, és olyan jó érzés ezzel "maszatolni" a karomat :-D Ez is gyorsan beszívódik, és nem marad tiszta ragacs sem a bőröm tőle. (Ezt a terméket nyárra felváltotta a body gél)

 img_5658.jpg

Choco-Loco Testradír

Ezt a testradírt tényleg az egész testre lehet használni, nagyon kis finom szemcséi vannak, így én arcra is bevállalom időnként, nekem már szinte túl finom is a lábamhoz például, viszont biztosan nem fog okozni hámsérülést, ami ugye utat nyithat a bacik előtt. Ami nagyon jó, hogy testvajjal van kombinálva, így kellemes, hidratált érzést hagy maga után. Nagyon tetszik, hogy nem esik szét használat közben, könnyű vele bánni. Ez a mennyiség nagyjából 4-6 alkalomra elegendő, nem bánnám, ha lenne majd nagyobb kiszerelés is belőle :-)

Termék ára: 2390 Ft / 70 ml

img_5664.jpg

Testápoló gél

Ez a legkülönlegesebb termék a négy közül, még sosem találkoztam ilyennel. Irtó jó, géles állaga van, alapból nem szeretek turkálni a krémekben, mert nem túl higiénikus, és utálom, hogy a körmöm alá bemegy, viszont ebben legszívesebben elmerülnék, olyan jó az állaga :-D Csak egy picit kell belőle használni, pár perc alatt beszívódik, nem marad utána zsíros érzet, csak puha, hidratált bőr. Nagyon könnyed kis nyári termék, ha a nap kitikkasztotta a bőrömet, nagyon kellemes utána kicsit bekenni vele a karomat, és még az illata is jó. Olyan szép kis fénye lesz tőle a bőrömnek, ragacsos hatás nélkül.

A termék ára: 2590 Ft / 70ml

img_5674.jpg

Összességében én nagyon megszerettem a márkát, a termékeket, és a lányok is nagyon kedvesek és segítőkészek, akiknek a szívük-lelkük benne van a vállalkozásukban. Valamint az is nagyon tetszik, hogy ennyire környezettudatosak, és hogy kizárólag minőségi, természetes alapanyagokkal dolgoznak, és mindezt úgy, hogy nem kell lemondanunk a fincsi illatokról sem! Szóval nagyon tudom ajánlani Nektek őket, még egy céggel sem találkoztam, amelyik ennyire ügyelt volna arra, hogy csak minimális ökológiai lábnyomot hagyjon maga után, szóval nézelődjetek bátran a SweetYou honlapján, garantáltak fogtok találni kedvetekre való kencéket :-)

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr9614018704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása