Agyon hypeolt beauty termékek - vajon tényleg olyan jók?

1527719242410.JPEG

Arra gondoltam, hogy a mai bejegyzésben három olyan terméket tesztelek le, amik körül mostanában elég nagy a hype, és már biztosan bele botlottatok Ti is úton útfélen az internet bugyraiban :-D Szóval beszereztem három random terméket, amik mostanában nagyon menők, ilyen a L'Oreal Smooth Sugar csokis arcradír, a Nivea MicellAIR sminklemosó kendő, és szintén a Niveától a málnás hab állagú tusfürdő, lássuk hogyan teljesítettek! ;-)

L'Oreal Smooth Sugar arcradír - kakaóvajas

A termék nagyon szép kis üvegcsében van, tetszik nagyon a kialakítása. Én a kakaóvajas verziót választottam, mert szinte minden érdekel, ami csokis. Az illata tipikus L'Oreal illat elsőre, egy kis csokival vegyítve, szóval olyan parfümös csoki illata van leginkább. Elég csak egy keveset használni belőle, az állaga nagyon finom krémes, használat közben jól érződnek a kis cukorszemcsék, aminek a nagy része elolvad, mire végigviszem az arcomon. Nem voltak a kis radírozó szemcsék durvák, de túl jelentéktelenek sem. Nem egy kifejezetten olcsó termékről beszélünk, viszont sokáig elég, mert viszonylag nagy adag ahhoz képes, hogy mennyit kell használni belőle. Egyébként már pár hete tesztelem, semmi különöset nem vettem észre a bőrömön azon túl, hogy szép puha lett utána, de hosszútávú, tartós hatást nem észleltem.

Ennek ellenére azt kell mondjam, hogy nekem összességében tetszik, ha elfogy, egy másik verzióban biztosan kipróbálom, de azért igyekezni fogok kuponos napokra tolni a vásárlást, úgy teljesen megéri :-)

A termék ára: 2990 Ft / 50ml

img_5562.JPG

 

Nivea expert micellás arctísztító kendő

A sminket látszólag jól eltávolítja, de ehhez minimum kettő kendőt el kell használni a húsz darabból, viszont ezután is még bőven maradt sminkmaradvány a vattakorongon, mondjuk egy tonik használat után. Szóval csak ezt nem érdemes használni alapból, mert egyáltalán nem éri meg, és nem is hozza le teljesen a sminket, viszont szimpla arclemosónak nagyon jól bevált, ha nyáron szeretnéd kicsit felfrissíteni az arcod, akár nyaralás közben, vagy amikor nem viselsz sminket. Ami külön pluszpont, hogy nem szárítja ki a bőrt használat után, nagyon kellemes érzetet hagy maga után, nem tocsog, és nem is cibálódik ki az összes kendő, ha egyet kiveszel :-D Viszont összességében azt kell hogy mondjam, nem éri meg megvenni sminklemosáshoz, mert 2-3 darabot is el kell használni, hogy lehozza a sminket nagyjából, és ilyen árkategóriában ez szerintem pénzkidobás. Viszont ha csak alkalomadtán használnád, és lusta vagy az alapos sminklemosáshoz, vagy elvonszolni magad a fürdőszobáig (mint én nyaralás alatt...) akkor viszont tökéletes :-)

A termék ára: 1050 Ft / 20 db

img_5563.JPG

 

Nivea Silk Mousse tusfürdő hab - málna és rebarbara

Ez nagyon kis cuki termék, szeretem az ilyen kis ötletes újdonságokat. Tényleg tök jó hab állaga van, és jól is lehet vele mosakodni, nem olyan sikamlós, mint egy normál tusfürdő, de nekem pont jó volt. A málna illatot is lehet érezni az elején, fürdés után már kevésbé marad meg az illat. Szóval nagyon kis fancy cucc, és egyszerre lehet vele borotválkozni is, szóval tök praktikus szerintem. Viszont az már pár használat után látszik, hogy nem fog annyi ideig kitartani, mint egy normál tusfürdő, viszont ha valaki spórolni akar vele, elég ha csak borotválkozáshoz használja. Ennyi pénzt szerintem megér, nekem tetszik :-)

A termék ára: 749 Ft / 200 ml

img_5564.JPG

Ti próbáltátok már valamelyiket? Nektek mi a véleményetek? :-)

 

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr614012834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása