Minden, amit eddig tudni lehet Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéről

harry-and-meghan.jpg

Bizonyára sokakat foglalkoztat a szombati királyi esküvő, ezért arra gondoltam, összegyűjtöm az eddig napvilágot látott információkat ezzel kapcsolatban, hogy ne maradjunk le semmi érdekesről a nap napot illetően :-)

1. Magyar idő szerint 2018.05.19.-én, délután egy órakor fognak egybe kelni a Szent György-kápolnába, ahol Justin Welby canterbury-i érsek adja majd őket össze.

2. A szertartást követően az ifjú pár lovashintóval végigjárja a közeli utcákat, majd a Windsor kastélyba térnek vissza.

3. Ezt követően a násznép a Szent György teremben személyesen is gratulálhat a párnak, illetve valamivel később a közeli hozzátartozók és barátok részt vehetnek a Károly herceg által rendezett privát fogadáson.

4. A pár 600 vendéget hívott meg az esküvőjükre, ami jóval kevesebb, mint Vilmos és Katalin 1900 meghívottja. Sokan emiatt barátságosabb, és kisebb volumenű eseményt vizionálnak.

5. A meghívókat már kiküldték, melyek aranyozott bélyegzővel és szélekkel készültek.

6. A nők számára az dress code nappali ruha és kalap, míg a férfiak választhatnak az egyenruha, öltöny és a zsakett között.

7. Az egész esküvő nagyjából 32 millió fontba, azaz 11 milliárd forintba fog kerülni, melyből 30 millió font a biztonsági intézkedésekre fog elmenni.

8. Úgy hírlik, hogy Harry herceg is elutasítja a házassági szerződést megkötését, bízva az örök szerelemben, ahogy azt Vilmos herceg is tette anno.

9. A tortát Claire Ptak készíti majd el, aki kizárólag bio alapanyagokkal dolgozik. A torta igazán különleges, bodzás-citromos ízesítésű lesz, amit vajkrém borít majd, a díszítéshez pedig élő virágokat fognak használni.

Én már nagyon kíváncsi vagyok, különösképpen a menyasszonyi ruhára, és a napokban megjelenő filmre, ami a megismerkedésüket dolgozza fel. 

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr5713769780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása