Íme az első fotók Vilmos herceg és Katalin harmadik gyermekéről!

p0655rmm.jpg

Már sokan izgatottan várták a kis herceg születésének bejelentése után, hogy vajon mikor lépnek ki az ajtón a kisbabával, aki egyébként jelenleg az ötödik a trónutódlási sorban. Szerencsére nem kellett sokat várni, íme az első fotók Vilmos herceg és Katalin harmadik gyermekéről:

Képekért kattints a galériára

Bevallom őszintén, hogy én a ruhájára is nagyon kíváncsi voltam, és jól tippeltem, ugyanis ezúttal is az egyik kedvenc tervezőjétől választott, aki nem más, mint Jenny Packham. George születésénél is a híres tervező mellett tette le a voksát. Egyébként a mostani szettje kísértetiesen hasonlít Diana hercegnő ruhájára, amit Harry herceg születésekor viselt. 

Képek forrása

Ez is érdekelhet:

Megszületett Katalin hercegné harmadik gyermeke! Katalin hercegné húga, Pippa is várandós!

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr4313858158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása