Ezekre érdemes lecsapni a Glamour napokon - drogéria mustra

1523142057708.JPEG

Bevallom töredelmesen, hogy nekem a Glamour napozás nagyjából annyiból szokott állni, hogy lemegyek a sarki DM-be, mert csak az van babakocsival megközelíthető távolságra.... :-D De aggodalomra semmi ok, itt is bőven eltudom verni a pénzem ki lehet használni a kuponokat, sőt! (Általában az összes 50%-os sminkes kupon t beszoktam váltani.... ) Szóval arra gondoltam, összegyűjtöm nektek, hogy mostanság milyen beauty újdonságok keltették fel az érdeklődésem, vagy mit szereznék be újra, miket ajánlottatok.

DM Garnier micellás víz 50% kedvezmény - több termékre is

garnier.png

Ezt már régóta kiakarom próbálni, most a DM saját márkását használom, de kicsit csipi a szemem, és az erős szemsminkkel már nehezen boldogul, erről viszont egész jókat olvastam eddig.

DM Gliss Kur 50% kedvezmény - több termékre is

gliss-kur-ultimate-oil-elixir.jpg

Még mindig nem találtam meg a tökéletes sampon-balzsam kombót, hátha most. Egyébként szeretem ezeket a termékeket, most valami újat fogok kipróbálni. Ilyenkor érdemes betárazni a kedvenceinkből. 

DM L'Oreal Paris smink 50% kedvezmény - 1 db termékre

 balmain-o_4.jpg

Itt egyértelműen elsőként a L'Oreal x Balmain rúzsok jöhetnek szóba, ami egy igazán exkluzív kollekció, ráadásul limitált is ugyebár. Egyre mindenképpen szeretnék lecsapni! Egyébként ajánlották a L'Oreal 2in1 infallible folyékony rúzst is, kíváncsi vagyok nagyon, hogy milyen élőben. 

DM L'Oreal Paris arcápolok - sajnos nincs rá kupon...

article1-pure_sugar.jpeg

Itt két termék is nagyon érdekel, az egyik a vörös algás arcmaszk, illetve az új arcradírok is nagyon jónak tűnnek. Úgy láttam ezekre sajnos nem vonatkozik kedvezmény, amit nem is értek... csak a revitalift, és a hydra specialist termékekre van :-/ De azért felvettem a listámra, hátha így is megveszem :-D

DM Rimmel 50 % kedvezmény - 1 db termékre

1174481_square_600x600_masolata.jpg

Itt is egy folyékony rúzst, a stay matte liqud lip-et néztem ki magamnak, amit tavaly vettem a húgomnak és ő nagyon szereti, gondoltam meglephetném magamat is eggyel :-) 

DM School 50 % kedvezmény - több termékre is

292047-scholl-velvet-smooth-pedi_masolata.jpg

Huh na egy ilyen készülékre már nagyon régóta fáj a fogam, de mindig halogattam, hogy na majd a következő kuponos napokon, vagy majd ha papucsos idő lesz... hát, most nem tudom milyen mentséget tudnék kitalálni, hogy ne vigyem haza magammal. 

DM Maybelline smink 50% kedvezmény - 1 db termék 

24382_xlarge.jpg

Hát itt a legnagyobb szívfájdalmam, hogy csak 1 termékre érvényes a kupon. A hires-neves Anti-Age korrektort múltkor megvettem, és hatalmas a szerelem azóta is, nagyon jó termék! Viszont mindjárt kifogy, szóval ebból tuti beszerzek egy másikat, de érdekel az totaltemptation szempillaspirál is, illetve a burgundy bar paletta is... 

Physicians formula 25% kedvezmény - active beauty pontokért

6c8bd2c2-5671-47dd-8b87-de039ed995c3_1_619bd06f4d0262b4e0f58c20fb77493c.jpeg

Ez is kicsit kakukktojás, mert nem Glamour kuponnal vásárolható, hanem dm active beauty pontokra váltható be a kedvezmény. Mindenki ódákat zeng erről a termékről, így ezt most már muszáj lesz kipróbálnom! Csak sajnos ez a márka nem kapható a hozzánk közeli DM üzletben, szóval ezért messzebbre kell majd mennem.

És ha már eljutok messzebbre...

Estée Lauder 20% kedvezmény - több termékre is

000368282.jpg

Az ikonikus Double Wear alapozót nagyon szeretném majd kipróbálni, nagyon jókat hallottam róla. Kíváncsi vagyok, hogy vajon tényleg megér-e ennyi pénz.

Pupa 20% kedvezmény - több termék is, egyes termékekre 50 %

050109a001_8011607290239_marbledblush_big_09012018115929.png

Az új kollekcióból az egyik pirosítóba menthetetlenül beleszerettem, egyszerűen elképesztően szépséges! Ezt ha törik, ha szakad, megveszem! Ezt egyébként látni kell, élőben sokkal szebb, mint a képeken! 

Nos, nekem most ezek a termékek keltették fel az érdeklődésemet, azt sajnálom, hogy a tavalyihoz képest most sokkal szegényesebb a kupon kínálat e téren... Nem mintha ebből nem tudnék válogatni, azt sem mondom, hogy mindegyikre feltétlenül szükségem van, de azért feleslegesnek sem mondanám őket. Egyébként nagyon szanálós vagyok, ha veszek új sminkeket, vagy krémeket, mindig kényszer érzek, hogy átnézzem a kollekcióm, és amit már nem használok, azt elszoktam ajándékozni. 

Ti mit terveztek beszerezni kuponos napokon? :-)

 

Még több tartalomért látogass el a facebook @illegalbeautyblog illetve

instagram oldalamra is @illegalbeautyblog

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1513816938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása