Ezért cserélte le ikonikus logóját a Lacoste

lacoste-changes-logo-to-save-threatened-species-5a97f63b3a948_700.jpg

A világhírű francia divatház lecseréli egy időre az ikonikusnak számító zöld krokodilos logóját, mindezt egy igazán nemes cél érdekében, ugyanis a megszokott márkajelzés helyett most a kihalás szélén álló állatok képei kerülnek a pólókra.

A cég így kívánja felhívni a figyelmet arra, hogy óvjuk a környezetünket, és hogy mekkora bajban vannak ezek a különleges példányok. Minden egyes pólóból annyi készül, ahány állat maradt még a földön az adott veszélyeztetett fajból. Így találkozhatunk szumátrai tigrissel, burmai teknőssel, jávai rinocérosszal, és még sok más emlőssel, hüllővel, és madárral. A bevétel teljes összegét ezen állatok megmentésére ajánlotta fel a cég.

Éppen ma olvastam a szomorú hírt, hogy elpusztult az utolsó északi hím szélesszájú orrszarvú, ami nagyon elkeserítő. Sokkal jobban oda kellene figyelnünk a környezetünkre, és ezekre a teremtményekre! Örülök, hogy egy neves márka is felismerte ennek az ügynek a fontosságát.

Itt megnézheted, hogy milyen állatok vannak még veszélyben

Forrás: Boredpanda

  Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr9813757386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása