Egy tusfürdő, amit a legérzékenyebb bőrűek is bátran használhatnak! - Azure teszt
img_0768.JPG
Pár hete érkezett a zöldgondoskodástól két Azure tusfürdő, amit már alaposan leteszteltünk ahhoz, hogy megosszam Veletek a tapasztalatainkat ezzel kapcsolatban. Azért írok többes számban, mert az egyik terméket a kisfiaimon használtuk. 

Pár szó az Azure-ról:
  • magyar, kizárólag natúrkozmetikumokat készítő márka.
  • termékeiket Magyarországon fejlesztik és gyártják
  • törekednek a minél fenntarthatóbb alapanyaghasználatra
  • termékeik nem tartalmaznak pálmaolajat
  • a felhasznált bio kivonatokat biztonságos módon vonják ki
  • kőolajszármazékmentes
  • megfelelnek az európai natúrkozmetikum minősítő rendszer a Natrue kritériumrendszerének
További különlegesség, hogy a natúr termékek vagy illatmentesek vagy parfümöket tartalmaznak, amelyek összetétele bizonytalan. Az EU-nak van egy allergén listája, amelyeket kötelező feltüntetni. Allergiát olyan anyag is okozhat, amely teljesen természetes, tipikusan ilyen pl. a gerániumból jövő geraniol, vagy a citrus illóolajok egyes alkotóelemei. Allergia esetén, ha valaki biztosra szeretne menni, akkor általában illatmentes terméket érdemes választania. Az Azure viszont olyan parfümöt tartalmaz, amely allergén összetevő mentes, így allergia esetén sem kell lemondani az illatról. 
Amit a márka ígér:

"Az Azure Puha szuperhidratáló női tusfürdőt 5 bio olaj kombinációjával készítettük, hogy maximális hidratálást biztosítson már a zuhanyozás során. Kifejezetten ajánljuk száraz bőrre, érett bőrre, mivel a ráncok megjelenését a bőrszárazság,a  bőr rugalmasságának elvesztése csak felgyorsítja illetve striák megelőzésére terhesség során. A benne található bio olajok segítenek megőrizni a bőr rugalmasságát, csökkentik a bőrszárazságot. A hozzáadott olajoknak köszönhetően a megszokottnál jóval több olaj található ebben a tusfürdőben (használat előtt ezért felrázandó)" Bővebben a felhasznált olajokról.
img_1939.JPG
"Az Azure Kisfiú fürdető és tusfürdő bio almával és bio árnikával ápolja gyermeked érzékeny bőrét. Friss zöldalma illatát gyermeked is szeretni fogja, ráadásul semmiféle irritáló, allergizáló vagy éppen egyéb káros összetevőt nem tartalmaz. Magas bio olajtartalma révén már a fürdés után puha, hidratált lesz gyermeked bőrre! Mind az alma, mind az árnika gyulladáscsökkenő, sebgyógyító hatású." Bővebben a felhasznált olajokról.

Termék ára: 1990Ft/ 200 ml

Ezt tapasztaltuk:

Tetszett mindkettőnek a kialakítása, nagyon kis helyes a csomagolása, kicsit olyan retro :-D Az illata mindkettőnek nagyon finom, a fiúknak almás illatú, az enyémnek meg olyan krémes, kicsit karamellás illata van. Ami egyből feltűnt, hogy az állaga más, mint az átlagos tusfürdőké, nem zselés, hanem kicsit ilyen folyósabb, illetve, hogy nem úgy habzik, mint ahogy azt megszoktuk korábban. Ennek az az oka, hogy nagyon magas a termék olajtartalma, mindkettőbe más-más hatású olajak kerültek bele, amik különböző jótékony hatással vannak a bőrre, illetve a tusfürdők nem tartalmaznak SLS, ami alapvetően a habzásért felel, és aminek a káros hatásairól bővebben itt olvashatsz.
img_1938.JPG
A legjobb, hogy végre nem volt csont száraz a fiaim bőre fürdés után! Jól tisztit, és nagyon jól hidratál, nem kellett külön testápolót használni fürdés után, ami vélhetően a többi baba tusfürdőnek köszönhetően száradt ki még jobban. A gyerekeimnek elég érzékeny a bőre, és a kisebbik sajnos ekcémával is küzd időnként. Próbáltam letesztelni, hogy hogyan hat rá a tusfürdő, de sajnos nem sikerült egyértelmű választ kapnom, hogy attól múltak e el bizonyos részeken, mindenesetre rontani nem rontott a helyzeten egyáltalán, sőt.  A gyerekek részére egészen biztosan újraveszem, nyilván habfürdőzésre nem alkalmas, de ezen kívül tökéletes. A magam részéről nem észleltem különösebb változást, viszont nekem sem volt szükségem különösebb hidratálásra fürdés után, miután ezt használtam.

Szóval összességében azt kell hogy mondjam, hogy egy újabb szuper termékcsaláddal sikerült megismerkednem, bátran merem ajánlani mindazoknak, akik törekednek, hogy minden káros anyagtól mentes termékeket használjanak a mindennapjaikban, ráadásul nekünk hetekig elegendő volt mindennapi fürdés mellett két gyerkőcre a tusfürdő, tehát nem megterhelő anyagilag sem egyáltalán. Ha szeretnétek kipróbálni, a zöldgondoskodás oldalán megtudjátok tekinteni és vásárolni a termékeket.

  Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr2913729762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása