Így kávézz környezetszennyezés nélkül! - KeepCup teszt

img_1583.jpg 

A napokban volt szerencsém kipróbálni egy termoszpoharat az OfficeKávé jóvoltából, ami nem csak, hogy környezetkímélő, de rendkívül csajos és trendi kialakítással is rendelkezik.

Én személy szerint nagyon szeretem a kávét, két kicsi mellett a napi két kávé egyszerűen létszükséglet, és igazából az izét is nagyon szeretem. Ha nem itthon lenne jelenleg a munkahelyem, akkor biztosan vennék valahol útközben, hogy felébredjek mire beérek. Viszont ugye a rengeteg elviteles pohár által  irdatlan mennyiségű szemetet hagyunk magunk után nap mint nap, ráadásul hamar átforrósodik a kis papírréteg, könnyű kiborítani, és nem is tartja melegen sokáig az italunkat.

Na és akkor most lássuk, hogy a KeepCup miben más, mit ígérnek a honlapjukon, és hogy én mit tapasztaltam vele kapcsolatban!

img_1572.jpg


A KeepCup az első barista szabványú, újrafelhasználható kávéspohár, mely alkalmas az otthon elkészített forró vagy jeges italok szállítására


  • A legtöbb autó és bicikli pohártartójába illeszkedik
  • Fedele kifröccsenés-biztosan zár
  • Az elforgatható zárókupak lehetővé teszi, hogy a fedél levétele nélkül is kortyolhassunk italunkból
  • BPA-mentes műanyagból készül
  • M mérett: 340ml
  • A mosogatógép felső tálcáján mosható
  • Mikrohullámú sütőben is használható, de csak fedél nélkül
  • Környezettudatos design, életciklusa végén 100%-ban  újrahasznosítható
  • A kávét 20–30 percig melegen tartja, sokkal tovább, mint egy eldobható pohár
  • BPA-mentes, -toxikus összetevőket nem tartalmaz- így babák, gyerekek számára is biztonságos a használata
  • Elnyerte a fenntartható termék-dizájn díjat

img_1638.jpg

 

img_1639.JPG

Használható kedvenc kávézónkban is, ha kávénkat elvitelre szeretnénk kérni, mert:

  • A pohár belső részén űrtartalomjelzéssel van ellátva, így ha odaadjuk a baristának, ő az adott terméknek megfelelő mennyiséget pontosan ki tudja mérni;
  • Lemosható tintájú filctollal bejelölhetjük a védőszalagon a kívánt melegital fajtáját, így megkönnyítve a barista munkáját;
  • Egykomponensű műanyagból készül, ezért a pohár könnyű, sétálhatunk vele ugyanúgy, mint egy papírpohárral;
  • A külső védőszalag megóvja kezünket, ha forró italt tartalmaz a pohár.

img_1641.JPG

img_1640.jpg

Tapasztalatok

A poharam, amit választottam gyorsan, gond nélkül megérkezett. Nagyon masszív, minőségi anyagból készült, a tupperware edényekre emlékezet, és szerintem miden nő tudja, hogy ez mekkora dicséret :-D A benne lévő italt tényleg melegen tartja zárt állapotban legalább húsz percig, és akárhogy rázogattam, az oldalra bejutott kis nedvességen kívül egy csepp sem jött ki belőle, kipróbáltam utazás közben is, és száraz maradt szerencsére a  táskám, illetve nem is forrósodott át annyira, hogy ne tudnám megfogni. A dizájn is tetszik, jó hogy ilyen színes, és különleges, én egyébként a Cardamom névre hallgatót választotta, ez tetszett a legjobban, de még több féle színben is kapható. Van egyébként lehetőség egyedi termosz készítésére is, de sajnos csak akkor, ha legalább 50 darabot rendelünk, tehát ez cégeknek szól inkább. Szerintem az ára is teljesen reális, simán kiadnék ennyit azért, hogy melegen, és lehetőleg balesetmentesen tudjam meginni a reggeli kávémat útközben. 

Baristáknál nem volt alkalmam próbálkozni, hogy mit szólnak hozzá, ha ebben szeretném kérni a kávémat, de nem gondolom, hogy ebből ügyet csinálnának. Szóval nekem nagyon tetszett, nagyon tudom ajánlani akik reggelente útközben szeretnének forró kávét vagy teát kortyolgatni, sokkal kényelmesebb, biztonságosabb, és nem utolsó sorban környezetkímélőbb is lesz :-) Ha kíváncsi lettél, az OfficeKáve tudsz nézelődni.

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr913682750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása