Piña Colada koktél, samponba zárva - Drops sampon&balzsam teszt

img_1078.JPG

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem a világ legfinomabb koktélja a Piña Colada, - alkohol mentesen -, egyszerűen odavagyok az ananász és kókusz izéért, és együtt a kettő szerintem az egyik legtökéletesebb páros! Ezért is örültem, amikor megkerestek a hazai Drops márkától, hogy teszteljem a terméküket, mert kiderült, hogy van ebben a kombóban samponjuk és balzsamjuk!

Amit fontos tudni a márkáról, hogy természetes alapanyagból, kézzel készülnek a termékek, valamint SLS, kőolajszármazék, vegyianyag, és pálmaolaj mentesek.

Drops sampon és balzsam

Amit  a márka ígér:

Sampon

  • kíméletesen tisztít
  • ápolja, táplálja és regenerálja a hajszálakat
  • puha, dús, könnyen kezelhető haj
  • kellemes illat
  • keratint és kollagént tartalmaz

Balzsam

  • ápolja, táplálja és regenerálja a hajszálakat
  • ricinusolaj ösztönzőleg hat a hajnövekedésre
  • mézből kivont honeyquat nevű összetevő kondicionálja a hajszálakat
  • hidratál 
  • selymes fény

Termék ára: 2990ft/ db / 200ml

Amikor sampont és balzsamot tesztelek, mindig a saját hajápolási rutinomba illesztem be a folyamatot, de úgy is kipróbálom a termékeket, hogy csak szimplán azokat használom, semmi pluszt, mert úgy gondolom, hogy így a leghitelesebb. Most, hogy már legalább 5-6 hajmosáson túl vagyok, szeretném megosztani Veletek a tapasztalataimat. 

Először is a kialakítás csillagos ötös, szerintem ez a pattinthatós megoldás a legjobb, ugyanis igy tutira nem fog letörni a körmöm. Utálom vizes, habos kézzel felpattintani a kis kupakokat, mert mindig attól félek, hogy letörik a körmöm, szerencsére itt nem kell ezen aggódni.

img_1080.JPG

Az illatban sem kellett csalódom, nagyon finom, kellemes, egyáltalán nem irritáló, vagy túl sok, pont jó. Az egyetlen gondom, hogy utána mindig megkívánom a Piña Colada koktélt :-D 

A sampon nem tartalmaz SLS, melynek a káros hatásairól itt olvashatsz, ami alapvetően a tisztításért, és a habzásért felel, ezért ami először feltűnt, hogy nem a szokott módon habzik a sampon. Ez ugye egyrészről jó, mert nincsen benne ez a káros anyag, ami egyébként szinte az összes tusfürdőben és samponban megtalálható, másrészt először hozzá kellett szoknom ehhez, de ha picivel több vizet és sampont használunk, akkor szinte fel se tűnik. A samponnak zselés állaga van, a balzsamnak pedig a szokásos, amiből én mindig csak a hajvégekre szoktam tenni.

img_1079.JPG

Ami a szárítás után először feltűnt, hogy nagyon fényes lett a hajam, és olyan jól hidratált, selymes hatást keltett, nem szállt vagy ilyesmi, hanem olyasmi lett, mint amikor ki van vasalva. Nagyon hasonló az eredménye az Aussie samponhoz és balzsamhoz egyébként. Viszont ahogy az Aussie termékek esetében is, itt is többször előfordult, hogy kevesebb ideig bírta a hajam a következő hajmosásig, hamarabb zsírosodott, de kb. csak egy nappal. Ezt mind két esetben a jó, és gazdag hidratáltságnak tudtam be, szóval abszolút megbocsájtható :-D 

img_1090.JPG

Amit még nagyon szeretek benne, hogy a hajvégeim nem válnak szárazzá 1-2 nap elteltével, hanem megmarad a puha, jól táplált érzet, ráadásul bármiféle hajvég ápoló nélkül, ami nálam nagyon ritka. Valamint külön plusz pont a ricinus olaj, a keratin, és a kollagén összetevőkért, amik mind nagyon jó hatással vannak a hajkoronánkra:-) Egyébként csak egyetlen piros pontos INCI-je van a termékeknek, az pedig az illatanyag, de mivel természetes eredetű, ezért nem kell tőle tartani :-)

Összességében nagyon elégedett vagyok, egyrészt nagyon jó érzés, hogy semmi károsat nem kenek a fejemre, annak is örülök, hogy hazai termék, és a hatással is abszolút megvagyok elégedve, az illat kombó pedig tökéletes, szóval bátram ajánlom Nektek is a Drops termékeit, ha szeretnétek kipróbálni valamelyiket! 

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr4113658870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása