Megfilmesítik Harry herceg és Meghan Markle szerelmét

1b643ab61589083f1fed489b1296c9d3.jpg

Nem rég robbant a hír, hogy Harry herceg május 19-én feleségül veszi polgári származású barátnőjét, Meghan Markle-t. A tündérmesébe illő történet ezúttal is megmozgatta a filmesek fantáziáját. Sokan biztosan tudjátok, hogy Vilmos és Katalin szerelméből is született egy egész estés film, - amit egyébként én már többször is láttam - és most az ifjú jegyespárról is fognak forgatni, mely az esküvőjük napján lesz majd látható egy brit televízió csatornán, de előbb vagy utóbb biztosan nálunk is elérhető lesz.

A film állítólag részletesen feltárja majd a megismerkedésük történetét, és hogy hogyan jutottak el arra a döntésre, hogy együtt kívánják leélni az életüket. Természetesen a lánykérés részleteire is fény derül majd, illetve kitérnek arra is, hogy miként változott meg a menyasszony élete, aki egyik pillanatról a másikra B kategóriás színésznőből első számú média sztárrá avanzsált. 

Már javában zajlanak a forgatások, és már a két főszereplőt is megtalálták. Meghan-t Parisa Fitz-Henley fogja játszani, a herceget pedig Murray Fraser, a film angol címe pedig ez lesz: Harry & Meghan: The Royal Love Story. Szerintem jónak ígérkezik, én biztosan megfogom nézni! :-D Ti mit gondoltok?

img_1006.JPG

img_1007.JPG

 

 Forrás

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr8813650524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása