Így kényeztesd az arcbőröd télen! - HerbArting téli arcápoló csomag teszt


img_4490.JPG

Télen sokkal jobban oda kell figyelnem az arcbőrömre, mert hiába nem érzékeny, vagy problémás alapvetően, a hideg és száraz idő sajnos kikezdi. Erre jön még pluszba a sok álmatlan és átvirrasztott éjszaka - az egyévesem óránként szeret kelni éjjel - és mikor reggelente a tükörbe nézek, sokszor riadtan bámulom a tükörképem, és elképedek azon, hogy hogyan lehet ennyit öregedni egyetlen éjszaka alatt.

Pár hete kaptam tesztelésre a Herbartingtól a téli arcápoló csomagját, amihez nagy reményeket fűztem. Most, hogy már egy jó ideje használom a termékeket, elérkezett a beszámoló ideje. A csomag négy terméket tartalmazott, egy arclemosót, egy arckrémet, egy szérumot, és egy védőkrémet. A hidratáláson és a vitalizáláson van a hangsúly, így tökéletesen kihasználhatóak a termékek a tél folyamán.

Mandulás arclemosó

Amit a márka ígér:

  • Puhítja és ápolja a bőrt
  • Az elhalt hámsejtek eltávolításáért barackmag-őrleményt tartalmaz, ami segíti a bőr megújulását
  • Kíméletes, természetes habosítás kókusztenziddel
  • Hozzáadott E-vitamin és B-vitamin az extra ápolásért

Abszolút megtudom erősíteni a fentieket, nagyon kíméletes, de közben jól tisztít, még a sminkemet is eltudtam távolítani vele, nem csípte vagy szárította a bőrömet, illetve a szembe kerülve sem irritáló. Egy picit kell csak belőle használni, azt felhabosítani vízzel, és jól megmosni vele az arcunkat. Közben a finom barackmag-őrleménynek köszönhetően az elhalt hámsejteket is eltudjuk távolítani, ráadásul úgy, hogy nem karcolják, vagy sértik fel a bőrt. Az illata pedig valami fantasztikus, édes, mandulás marcipános illata van.

Nekem nagyon bevált, konkrétan egy három az egyben termék, mivel arclemosó, sminklemosó, és bőrradír funkciót is betölt. Természetesen egy komolyabb sminkkel azért nem nem birkózik meg, de egy átlagos, hétköznapi smink simán eltávolítható vele. Ráadásul utána nagyon jól hidratált marad a bőröm, nincs szárító hatása, mint a legtöbb arclemosónak, ami télen különösen fontos számomra.

img_0235.JPG

Vitalizáló szérum

Amit a márka ígér:

  • Mélyen hidratál
  • Rugalmassá teszi a bőrt és az ereket
  • Alapja csodamogyoró-víz, ami remekül ápolja a bőrt
  • Nem tartalmaz tartósítószert
  • Segíti a bőr rugalmasságát és hajlékonyságát megőrizni 
  • Tonizáló vadgesztenye-kivonatot tartalmaz

Hát ez a szérum valami fantasztikus! Komolyan mondom, hogy csodát művelt az arcbőrömmel! Amint már említettem, hetek óta nem használtam semmilyen más terméket az arcomra, csak a csomagban lévőket, és az eredmény tényleg nagyszerű! Sokkal teltebb, feszesebb, és frissebb lett az arcbőröm, a pici apró hajszálráncok és "gyűrődések" elkezdtek eltűnni az arcomról, illetve a piros betűs napok alkalmával megjelenő miteszereket és pattanásokat is kordában tartotta, egyszerűen nem győzők betelni a hatásával! Naponta egyszer használtam, arclemosás után alaposan bedörzsöltem a bőrömbe, és ennyi elég is volt, mást nem is használtam utána többnyire.

Azt nagyon sajnálom, hogy nem készítettem előtte-utána képeket, bevallom nem gondoltam volna, hogy ilyen látványos lesz a változás, legalábbis számomra mindenképpen az. Olyan jó reggelente, hogy már nem az a hullafáradt beesett arc fogad, hanem egy sokkal üdébb, és teltebb változat, szóval 1000%-ban megvagyok elégedve, tuti, hogy újra fogom rendelni mikor elfogy! Most tartok az üveg felénél, és december elején érkezett a csomag. Az egyébként külön pluszpont, hogy pipettás a kialakítása, így nem kell az üvegben turkálni.

img_0236.JPG

Hidratáló arckrém

Amit a márka ígér:

  • Mélyhidratálás
  • Ápolja, és táplálja a bőrt
  • Seborreás bőrt is képes egyensúlyba hozni
  • E-vitamint és panthenolt tartalmaz

Alapvetően száraz bőrre ajánlott a termék, nagyon gazdag, és sűrű krém, ennek ellenére gyorsan beszívódik, nem ragad utána a bőr. Mivel nekem az arcbőröm nem száraz, hanem kombinált, így elég volt a szérumot használnom mindennap, de száraz bőrüknek szerintem kiváló termék lehet. Szóval nekem alapvetően elég volt a szérum, mert az arclemosó után is már hidratáltabb lett a bőröm. Viszont amikor szárazabbnak éreztem az arcbőröm, nagyon jó hasznát tudtam venni, tökéletesen jól hidratált. Kellemes, natúr sheavajos illata van, egyetlen hátránya, hogy belenyúlkálós tégelyben van.

img_0234.JPG

+ Védőkrém

A csomag tartalma volt még egy kis tégely védőkrém is, ami 5 összetevőből áll: sheavaj, körömvirágolaj, méhviasz, E-vitamin, B-vitamin. Nekem sajnos ezek a nagyrészt sheavajat tartalmazó krémek nem jönnek be, egyszerűen nem akar normálisan beszívódni sajnos, pedig szuper összetevőkből áll, de valamiért nekem nem használnak, nem tudom az okát, de a kézkrémes mizériámról már itt írtam korábban, nem vagyok egy könnyű eset ilyen szempontból...

img_0239.JPG

Nos, ez volt a csomag tartalma, nekem egyértelműen a szérum volt az, ami hatalmas szerelem, és  újra vevős, illetve az arclemosót is nagyon megszerettem. Ha száraz lenne a bőröm, akkor a hidratáló arckrémet is biztosan újra beszerezném. Sajnos így csomag formában csak év végén lehet majd beszerezni, de erős vevői nyomásra Zsófiék állandó termékként is elérhetővé tették a kis kincseket, sok-sok ember nagy örömére :-)

Én nagyon elégedett voltam, tényleg szuperek a termékek, ráadásul egy magyar márkáról van szó, ami kizárólag természetes összetevőket használ, szinte minden termékük vegán, és természetesen egy állatkát sem ért bántódás az előállítás folyamatában. Ha szeretnéd megrendelni a termékeket, akkor ezen a linken megteheted, ráadásul most pár napig még akciósak is :-)

img_0238.JPG

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3313571415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása