Új fotókon a tündéri Charlotte hercegnő!

charlotte-hercegno-cosmopolitan-1-e1500631236438-928x465.jpg

Nagyon édes fotók készültek Charlotte hercegnőről a Kensington palotában, amint épp készülődik első napjára a Willcocks óvodába.

Annak idején a család megegyezett a médiával, hogy nem zaklatják őket, cserébe időnként elérhetőek lesznek a számunkra, illetve közzé tesznek fotókat, ahogy azt most is tették. Ez egy korrekt deal, és többnyire mindkét fél tartja magát a megállapodáshoz. A képeket Katalin hercegné készítette. 

Ahogy az már ilyenkor lenni szokott, bármit visel Katalin, vagy a gyerekei, azt azonnal elkapkodják a boltokból. Ezúttal a kétéves kis hercegnő egy burgundi Amaia kabátot viselt, ami nagyjából 40 ezer forint átszámítva. Természetes már egy sincsen a webshopban. 

Mint azt jól tudjátok, minden érdekel, ami királyi családokban történik, különösképpen, ha az angol trónhoz van köze. Arra gondoltam, hogy egy külön rovatot is fogok szánni az ezzel kapcsolatos posztoknak a blogon :-)

Képek forrása: Kenzington-palota facebook oldal

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr9213561111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása