Krémmánia Beauty Box 3 UNBOXING - Megérte megvenni?

img_4055.JPG

Korábban sokszor hallottam már a krémmánia dobozáról, ami tele van mindenféle női szemet gyönyörködtető kenceficékkel, de még eddig valahogy egyszer sem rendeltem meg, és hát a mostani sem volt éppen tervezett megmozdulás.

Facebookon egyszer csak megjelent a hírfolyamomban egy megosztás, hogy már rendelhető a harmadik doboz. Rá is kattintottam egyből, és első olvasatra nagyon megtetszett, 12 darab meglepetés termék, 23.000 forint helyet 4990-ért, plusz szállítási költség. Arra gondoltam, megrendelem magamnak karácsonyra, és majd csak akkor bontom ki (hah, jó vicc volt...). Két nap múlva hozta is a postás a dobozt, de mivel már fizikai tüneteket produkáltam a tudattól, hogy itt van, és nem bonthatom ki, ezért nagy kegyesen engedtem a csábításnak, és még aznap instaszoriban kibontottam :-D (Azért a dobozt majd jól berakom a fa alá) Szóval már sokan láttátok, de gondoltam azért készítek egy unboxing bejegyzést is róla.

img_4011.jpg

Kicsit bénáztam a sztoriban, mert a lapot, amire rá volt írva, hogy miket tartalmaz pontosan, azt egy mozdulattal félrehajítottam... De a végére azért mindet sikerült megfejtettem.

Ezt volt a doboz promója:

A harmadik Krémmánia Beauty Box egy különleges szépségdoboz a Krémmánia.hu csapatától, amiben most először a bőrápoló termékek mellett a sminkek is helyet kaptak.

Hogy pontosan mi is van a dobozban, az – mint minden Beauty Box-nál – természetesen meglepetés, de annyit elárulhatunk, hogy megismerésre váró újdonságokat és jól ismert Krémmánia kedvenceket is fogsz a dobozban találni. Méghozzá ezektől a márkáktól:

•Artdeco: Sminkelőknek igazi alapdarab, egy "Artdeco klasszikus" fog lapulni a dobozban.

•Bioderma:  A Krémmánia egyik legkedveltebb patikai márkájától egy általánosan használható arcápoló került a válogatásunkba

•Catrice: Nem egy, hanem két smink meglepetés is lapul a dobozban az egyik legnépszerűbb sminkmárkánktól, a Catrice-tól

•Desigual: A spanyol divatmárka egy illat újdonsággal fog meglepni Benneteket

•Essence: Egy praktikus, táskába dobós apróságot fogtok az Essence-től a dobozban találni

Kell a Púder:  A magyar sminkmárkától egy hosszan használható, klassz darab került a Krémmánia Beauty boxba.

•L.O.V.:  A Catrice és az Essence testvérmárkájának fő ígérete a prémium minőség elérhető áron, amit a KM dobozzal most Ti is letesztelhettek

•Makeup Revolution: Az angol sminkmárkától egy KM kedvenc került a boxba

•NIVEA:  Kettő terméket is találtok a Niveától a dobozban, és annyit előre elárulhatunk, hogy mindegyik hidratál és mindegyik újdonság

•The Body Shop: Az állatkísérletek elleni munkájáról és fincsi illatairól ismert angol márka egyik fürdőterméke került a dobozba.

A dobozba került termékekből 7 teljes kiszerelésű, 4 utazó méretű és egy minta.  A doboz összértéke több mint 23.000 Ft. 

Ára: 4.990 Ft.

img_4012.jpg

Nekem tényleg meglepetés volt, mert nem böngésztem át tüzetesen a listát, csak épphogy átfutottam, és klassznak tűnt, nem is volt drága, szóval miért ne, gondoltam.

Mielőtt végre rátérnék a lényegre, még meg kell jegyeznem, hogy maga a doboz valami gyönyörűséges! Ez a kedvenc színem, jó minőségű is, és nagyon dizájnos, szóval ez nálam telitalálat!

Elsőként volt a dobozban két teljes kiszerelésű Nivea termék. Nem rosszak, de nem különösebben fognak meg a márka termékei. Egy testápoló lapult benne, illetve egy ráctalanító éjszakai arckrém. Az utóbbira talán még nem lesz szükségem, de mint éjszakai hidratáló azért kíváncsi vagyok rá, a másikat szerintem elajándékozom majd vagy ilyesmi.

img_4029.jpg

The Body Shop mandulatej & méztusfürdő és Bioderma hydrabio szérum. Az előbbi nagyon klassz, jó illata van, a másikra pedig nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tud! Inkább ezekből lehetett volna teljes kiszerelés a Nivea helyett. 

img_4027.jpg

Desigual parfümből egy 15 ml kiszerelést kaptunk, ezen meglepődtem, mert azt hittem ez lesz a minta a doboz promójából, de nem. Kellemes illata van, nem annyira az én stílusom, de nagyon kis helyes.

img_4032.jpg

És akkor térjünk rá a sminkekre. Kettő Catrice termék volt a csomagban, egy szempillaspirál, és egy ajaktermék, pontosabban ajakdúsító szájfény, valamint egy Artdeco szemhéjalapozó, amit először valami basic színű krémes szemhéjfestéknek néztem... :D De végül rájöttem mi ez, előtte csak aplikátoros szemhéjbázist használtam, ez meg ilyen belenyúlkálós, de nagyon jókat mondanak róla, szóval ezekből biztosan lesz teszt!

img_4025.jpg

Volt még egy KAP ecset, ami egy magyar márka, erre szintén kíváncsi vagyok! Én egy szemöldök ecsetet kaptam, amit jól le tusvonal ecseteztem nagy izgalmamban, pedig egyáltalán nem arra gondoltam :D Aztán rájöttem nem is mondtam akkora hülyeséget, mert akár tusvonalat is lehet vele húzni. Illetve egy Makeup Revolution pirosítót is tartalmazott a dobozka.

img_4021.jpg

Végül a minta egy szemfesték volt a LOV márkától, illetve egy Essence körömreszelő is volt még benne, ami nem rossz, de azért a márka hallatán valami smink ugrott be elsőnek, de azért praktikusnak praktikus az tény.

img_4034.jpg

Összességében elégedett vagyok, jó kis termékek kerültek a csomagba, örülök, hogy megrendeltem, nekem így is megérte, hogy 1-2 termék nem annyira jön be, mert a többi nagyon izgalmasnak ígérkezik, szóval abszolút nem okozott csalódást. Az pedig külön öröm, hogy egyáltalán megtudtam rendelni időben, és meg is érkezett! Azt tudtam, hogy kelendő, de meglepett utólag, hogy milyen harcok folytak érte, és rengetegen sajnos le is maradtak róla, úgy, hogy készültek is rá, így szerencsém volt, sikerült rá lecsapnom, a következőt is biztosan megfogom majd rendelni.

 

Nektek hogy tetszenek a Krémmánia Beauty Box-ok?

 

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr7613286961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása