Szuperhősök a neszesszeredben! - Sminkkollekcióval rukkolt elő a Marvel!

img_1845_1.JPG

Mit szólnál, ha ezentúl viszontláthatnád a kedvenc szuperhőseidet a sminkes cuccaidon? Nos, a híres K-beauty márka, a The Face Shop és a Marvel közösen megalkotott egy sminkkollekciót, melyben találkozhatunk többek között Pókemberes rúzzsal, Amerika kapitányos púderrel, vagy éppen Fekete Özvegyes szempillaspirállal.

Ha szeretted a Bosszúálló filmeket, ezentúl nem csak a mozivásznon találkozhatsz a kedvenceiddel, hanem egyesesen szépülhetsz is Vasemberrel és társaival! No de lássuk, kire melyen szerepet osztottak!

A kollekcióban helyet kaptak rúzsok természetesen, ötféle árnyalatban, a pinkestől a barnásig mindenféle szín megtalálható, de semmi kirívó. Ők nyerték meg Pókembert.

4950982703448064_400x.jpg

Sokak nagy kedvence, Vasember az ajakszínezőket öltöztette, melyek átlagos, korallos árnyalatokban pompáznak.

img_1846_1.JPG

A szempillaspirálok különlegessége, hogy két kefét is tartalmaznak,  a tökéletes hatás elérése érdekében. Négyféle színben kaphatóak, akárcsak a hozzájuk tartozó szemceruzák.

img_1843.JPG

További szemrevaló termékek közül találkozhatunk kettő kilences szemhéjpúder palettával, egyik melegebb míg a másik inkább hidegebb tónusú színeket tartalmaz. Ezentúl négy mono szemhéjpúder közül is válogathatunk, melyeket Amerika Kapitány pajzsa véd.

face-shop-marvel-summer-2017-collection-2.jpg

img_1851_1.JPG

A Kapitány elhíresült fegyvere szerepel a púderes -cushion- dobozkán is, ami SPA50+ fényvédőt is tartalmaz, négyféle árnyalatban kapható, ráadásul utántölthető is.

img_1848_1.JPG

Természetesen a körömlakkok sem maradhatnak ki a repertoárból, dupla csomagolásban kaphatóak, főként csillogós árnyalatúak.

img_1841_masolata.JPG

Nekem nagyon bejövősek, kíváncsi vagyok, hogy vajon milyen minőségűek, legjobban a palettát szeretném kipróbálni, - sajnos most pont kifogyott...- de aki szeretné, ezen a linken tudja megrendelni magának a kiszemelt szupersminket :-)

img_1839.JPG

Nektek hogy tetszenek a termékek? :-)

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1712808472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása