Mennyit várhatunk el egy 200 forintos arcmaszktól? - Balea termékteszt

fullsizerender_227.jpg

Azon átlagemberek közé tartozom, akiknek nincsen túl sok problémája az arcbőrével, de azért nem is tökéletes. Mostanában nagyon divatosak a különböző lehúzható arcmaszkok, így arra gondoltam kipróbálok egyet. Nem túl hosszas gondolkodás után - idő hiányában - a Balea lehúzható arcmaszkja mellett tettem le a voksom. Lássuk, hogy mennyire vált be a termék:

Először is, a dizájn az tetszik, - bár lehet, hogy tulajdonképpen bármit rám lehetne sózni, ami rózsaszín... :D - masszív csomagolása van, olyannyira, hogy alig bírtam kettétépni a felénél a tasakot. Jól be kell hajtogatni, különben csak az olló segíthet. Ezzel már el is árultam, hogy két alkalomra elegendő termék üti a markát a vásárlónak.

Amit a márka ígér:

  • mélytisztító hatás
  • kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket, szennyeződéseket és a faggyú maradványokat
  • selymesen puhává varázsolja az arcbőrt
  • megnyugtatja a bőrt  
  • elősegíti a regenerálódását
  • frissítő nedvességgel látja el a bőrt és megóvja kiszáradástól

Termék használata:

  • megtisztított arcbőrre kell egyenletesen felvinni a terméket
  • 10-15 perc száradást követően le kell húzni, a maradékot pedig lemosni

Termék ára: 199 forint

Nos, mikor kinyitottam a csomagolást, egy áttetsző massza fogadott, aminek egy az egyben olyan volt az állaga, mint a technokolé, és az illata is erősen emlékeztettet egy ragasztóéhoz. A krémet sem volt túl könnyű kinyerni a tasakból, nem ez a legpraktikusabb kialakítás ehhez az már biztos. De a legnagyobb probléma a töménytelennek tűnő alkohol mennyiség volt, amitől alig kaptam levegőt, és a szememet is irritálta. Szerencsére csak pár pillanatig tartott, de elég kellemetlen volt.

A terméket próbáltam egységesen felvinni, ahogy azt írták is, de ehhez szerintem egy picit sok egy tasakban a krém, így valahol vastagabban lett felkenve, ezáltal a száradási idő is inkább 20-25 percbe telt azokon a területeken.

fullsizerender_228.jpg

Az arcmaszk száradás után különösebb kellemetlen érzés nélkül könnyen eltávolítható, viszonylag egyben lejön, feltéve, ha jól megszáradt. A lehúzott arcmaszkot hiába bújtam esetleges miteszer maradványok után kutatva, nem nagyon találtam, és nem azért, mert hibátlan az arcbőröm... Ennek ellenére az arcom valóban elképesztően selymes lett, teljesen matt, és olyan jól hidratált érzést keltett, ami meg is maradt egy jó pár órán keresztül.

fullsizerender_229.jpg

Összességében vegyes érzéseim vannak, a kezdeti nehézségek után sem produkált olyan szuper eredményt, mint vártam, így valószínűleg nem fogom újravásárolni egyelőre, inkább még keresgélek tovább.

Ha Nektek van jól bevált pórustisztító arcmaszkotok zsíros bőrre, akkor ne tartsátok magatokban! :-)

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr5312694707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása