Ezeknél különösebb cipőket még tuti nem láttál!

img_0261.PNG

Adott egy merész, angol származású dizájner, Dan Sullivan, aki nem mindennapi ötleteket valósít meg a cipőgyártás terén. Úgy érezte, hogy az iparág megragadt egy bizonyos szinten, beszürkült, és unalmassá vált.

Hamar, egészen pontosan 18 éves korábban meg is nyitotta az első cipőboltját, amit nemsokára öt másik követett. Aztán gondolt egyet, eladta a üzletet, és inspirációs körútra indult szerte a világban. Ennek köszönhető többek között ez a kollekció, amit Amerika híres helyszínei ihlettek, mint New York, San Francisco, Las Vegas, vagy Miami.

c.jpg

c1.jpg

c3.jpg

c4.jpg

c5.jpg

c6.jpg

c7.jpg

c8.jpg

c9.jpg

c11.jpg

c13.jpg

Akinek esetleg nem jönne be ez az amerikai stílus, az kedvére válogathat az irregular choice oldalán az unikornisos cipőktől elkezdve a hamupipőkéseken át a hableányosokig. Bár azt meg kell jegyezni, hogy az oldalon találkozhatunk konszolidáltabb tervezésű alkotásokkal is. Aki esetleg beleszeretett valamelyik kreációba, az legkevesebb 80 fontért válogathat a cipellők közül.

Van, aki be merne vállalni egy ilyet? :D

Forrás: boredpanda, irregularchoice

Ez is érdekelhet: Ezek a világ legédesebb táskái!

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról! A jelenlegi nyereményjátékban gyönyörű sminkeket nyerhetsz, gyere játssz te is velünk! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3212627857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása