Ezek a legmenőbb hajfonatok! + tutorial videó

img_0051.PNG

Ahogy azt ígértem, most a legklasszabb hajfonatokról készítettem egy kis összeállítást. Én nagyon szeretem nézegetni a hajfonogatós videókat, de a már elkészült mesterműveket is. Valamelyik egészen bonyolultnak látszik, de miután megnézem a tutorial videót hozzá, már nem is mindig tűnik annyira kacifántosnak. Nyáron nagy sláger ez a frizura, ha van kedved, tarts velem egy kis inspirációs körútra fonatországba! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de kosárfonást én csak a saját hajamon tudok készíteni, másokén valahogy sosem sikerült még eddig. (Még szerencse, hogy két fiam van :D ) Van még valaki így ezzel?

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról! A jelenlegi nyereményjátékban gyönyörű sminkeket nyerhetsz, gyere játsz te is velünk! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr812605759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása