3 klassz ruhalelőhely, ha már unod az átlagost

img_9923.PNG

Egyik kedves olvasóm kérte, hogy legyenek olyan bejegyzések, ahol jó kis ruhalelőhelyeket mutatok meg. Ahol olyan darabokat vásárolhatsz, amikkel nem találkozol 46-szor az utcán, amíg eljutsz A-ból B-be, különlegesebbek, és persze nem utolsó sorban hordható azok számára is, akik konzervatívan, de csinosan szeretnének öltözködni. A mostani posztban három ilyen helyet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.

1. Ezpoppsy

Nem régen találkoztam én is Facebook-on egy ismerősöm által ezzel a weboldallal, és első pillantásra levettek a lábamról a ruhák! Valami hihetetlenül gyönyörűek, egyediek, és mindemellett takarnak ott, ahol kell. Én még nem rendeltem innen, így sajnos véleményt nem tudok mondani, hogy milyenek élőben, de amint ez megtörtént, megosztom a tapasztalataimat! Addig is, ha valakinek már volt hozzá szerencséje, várjuk kommentben a véleményét! :)

A honlapon magas minőséget ígérnek - ami szerintem átjön valamennyire, illetve az árakból is leszűrhető - A szállítás átlagosan 2-5 munkanapot vesz igénybe, és Magyarországra a legtöbb esetben ingyenes. A méretezés is elég széles skálán mozog. Az árak nagyjából 60-120 dollárig mozognak többnyire, ami nem kifejezetten olcsó kategória, de megéri, ha valóban minőségi termék. -Nem úgy, mint egy drága (inkább nem nevezem meg) fast fashion üzlet, ahol a márkát megfizeted, de a minőségre már nem futja...- Mindenesetre én biztosan kifogom próbálni, és beszámolok majd az eredményről.

fullsizerender_203_1.jpg

fullsizerender_204.jpg

fullsizerender_205.jpg

fullsizerender_206.jpg

fullsizerender_199.jpg

 fullsizerender_201.jpg

2. Bonprix

Korábban már esett szó a blogon erről az oldalról, akkor a fürdőruháké volt a főszerep. Szerencsére ebben a webáruházban is lehet találni gyönyörű darabokat, és garantáltan kevesebb rá az esély, hogy összetalálkozol az alteregóddal :D Igyekeztem többféle stílusból összeválogatni a ruhákat, hogy megmutassam, a sportosabb ruhák szerelmesei ugyanúgy találhatnak csinos darabokat, mint az elegáns vonal kedvelői. Én már nagyon sokszor rendeltem innen, megbízhatóak, a kiszállítás viszonylag gyors, és 1-2 kivétellel (nem volt jó a méret) mindig megvoltam tökéletesen elégedve!

Minden termék alatt találhatóak vélemények vásárlóktól, amit érdemes elolvasni. A méretskála itt is széles, de persze van, hogy az adott darabból már csak 32-es vagy 52-es maradt, de érdemes többször visszalátogatni az oldalra, mert folyamatosan töltik fel. Ez jóval olcsóbb, mint az előző, már 3 ezer forinttól vannak ruhák, átlagosan 10-15 ezer forintig.

 

fullsizerender_176.jpg

fullsizerender_177.jpg

fullsizerender_178.jpg

 

fullsizerender_181.jpg

fullsizerender_182.jpg

fullsizerender_183.jpg

fullsizerender_184.jpg

fullsizerender_207.jpg

3. Mohito

A Mohito sokatok számára ismerős lehet, mert nyílt már üzlete a Mom Parkban, és a WestEnd-ben is többek között, mégsem az az agyoncsépelt üzlet, ahol mindenki veszi a cuccait. Alapvetően egy letisztult, és elegáns vonalat képvisel, és több konzervatív szabású ruhát is tartalmaz. Van internetes áruháza is a márkának, de aki tehetni az inkább látogasson el az üzletbe, az a biztos. Az árak átlagosan 10 és 15 ezer forint között mozognak. Én most fogom felavatni az egyik szerzeményemet, ami innen valósi :)

 

fullsizerender_185.jpg

fullsizerender_186.jpg

fullsizerender_187.jpg

fullsizerender_188.jpg

fullsizerender_189.jpg

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3612580319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

takacsveca93 2017.10.18. 14:15:22

Wao, bár én mostanság rákaptam az akciós termékekre, mert amióta egyedül lakom.. így is két munkám van.
www.ujsagomat.hu/ca

illegal beauty 2017.10.20. 13:06:33

@takacsveca93: Most pont akció van a Mohitóban, illetve a Bonprix-n is folyamatosan vannak leárazások :-)

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása