Otthoni fogfehérítés? Működik, vagy csak ügyes PR-fogás?

fun-20008_1280.jpg

Manapság az otthoni fogfehérítés nagy divat lett, mindenki szebb, és fehérebb fogakról álmodozik. Sokunknak szempont, hogy gyorsan, fájdalommentesen, kényelmesen, és pénztárcabarát módon varázsolhassuk ragyogóbbá a mosolyunkat. Én most egy igen egyszerű módját választottam, hogy teszteljek egy módszert, ugyanis úgy hírlik, hogy a Nu Skin fogkréme képes fehéríteni a fogakat.

Mindenek előtt leszögezném, hogy ez nem szponzorált tartalom, a terméket egy családtagomtól kaptam ajándékba, illetve a cégnél sincsen semmiféle érdekeltségem.

fullsizerender_12.jpg

Tehát amit ígérnek:

  • fehérebb fogak, eredeti fehérség visszaállítása
  • megelőzi a fogkőképződést
  • segít megelőzni a fogszuvasodást
  • peroxidmentes

Nos, először is a termék 110 grammos kiszerelésű, a tubus kialakítása praktikus, pattinthatós tetővel záródik, nem csavaróssal. A fogkrém íze kellemesen mentolos, nem csípős.

Az előtte utána fotókat igyekeztem ugyanabban az időpontban, helyen, pózban, fényviszonyok között elkészíteni, hogy a lehető leghitelesebben tudjam megmutatni a végeredményt. 

fullsizerender_13.jpg

img_9580.JPG

Az első fotó fogmosás előtt, a második fogmosás után, a harmadik pedig egy hét használat után készült. Azt hozzá kell tennem, hogy ez idő alatt nem fogyasztottam sem kávét, sem pedig teát. Őszintén szólva én nem látok olyan óriási különbséget, talán egy-két árnyalatnyit. Tehát ha valaki olyan reklámmal találkozik, hogy egy fogmosás után hófehér fogai lesznek, annak ne higgyen. Ennek ellenére azt eltudom képzelni, hogy rendszeres használat mellett szépen, fokozatosan hatásos lehet a termék. Állítólag legalább öt-tíz percig kell mosni a fogakat alkalmanként, hogy a fehérítő formula hatni kezdjen.

fullsizerender_9.jpg

 

fullsizerender_10.jpg

 

fullsizerender_11.jpg

Amit viszont mindenképpen pozitívumként tudok megemlíteni az a fogínyvérzés csökkenése. Mióta ezt használom, szinte egyáltalán nem találkoztam a jelenséggel.

Egy borsónyit kell csak belőle használni, szóval egy darabig biztosan elég. Őszintén szólva fogalmam sincsen, hogy ennél a cégnél hogyan megy a termékek árazása, de ez a fogkrém nagyjából 3500 forint körül mozog.

Összegezve szerintem ez egy jó kis termék, - főleg úgy, hogy nem nekem kellett megvennem - de elképzelhetőnek tartom, hogy újravegyem. Viszont az olyan, sokszor manipulált képeknek senki ne dőljön be, akik már akár egy fogmosás után is csodákat ígérnek. 

Nektek bevált valamelyik otthoni módszer fogfehérítésre?

 Csatlakozz Te is az Illegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr7312531877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Betti Kovács 2017.05.24. 15:27:00

Kedves Anna. Én is ezt a fajta fogkrémet használtam, de nem voltam tőle elájulva... Nem vettem észre, hogy fehérebbek lettek volna tőle a fogaim. Az ínyvérzés... Az épp, hogy ettől lett... Nem is kicsit... Nekem csalódás volt, főleg ha az árából indulok ki... De mindenkinek más :)

2017.05.24. 17:31:59

mondd inkább, hogy Honolulu

illegal beauty 2017.05.24. 17:46:35

@Betti Kovács: Kedves Betti! Őrülök, hogy megosztottad a te tapasztalataidat, így árnyalódik a kép mások számára is :) Én a cikkben leírtakat tapasztaltam, nekem sem lettek sokkal fehérebbek a fogaim, de minimális változást észrevettem. Kíváncsi leszek, majd ha elhasználtam a tubust, mekkora lesz a különbség, ettől függően fogom újravenni szerintem. Viszont nekem a fogínyvérzésre tényleg jó hatással volt, ennek nagyon örültem, illetve annak, hogy a mentolos íze ellenére nem csípte szét a számat :)

DesmondTutu 2017.05.25. 08:08:41

Meglepődnék, ha ez nem egy "szponzorált" tartalom lenne, de azért próbáljuk meg elhinni...
Sajnos volt alkalmam ezt a Nu Skin "érát" megismerni, nem éppen a korrektségről és az etikusságukról híresek - és most nagyon finoman fogalmaztam...

XL 2017.05.25. 08:19:50

Szódabikarbóna.

zoncolan 2017.05.25. 08:29:36

@XL: Ja, ja... a mindenre jó csodaszer, a szódabikarbóna. Ha ilyen cikket látok, hogy a csoda tisztító, fehérítő, szagtalanító fillérekből, na, az tuti, hogy a szódabikarbónáról szól. Bár ezt a tubust aranyáron mérik, aki kitalálta, ügyes! Ami olcsó, az gyanús! Tessék, akkor lehet szódabikarbónát drágán is venni!

illegal beauty 2017.05.25. 08:32:01

@DesmondTutu: Igen, én is nagyon sok negativat dolgot hallottam a cégről, de erre a fogkrémre nagyon kiváncsi voltam, annak ellenére, hogy tudtam darázsfészekbe nyúlok ;-) Ha szponzorált tartalom lenne, azt irtam volna, de a végeredményt az sem befolyásolta volna.

Treff Bubi 2017.05.25. 09:40:15

@zoncolan: szódabikarbóna+ecet kombó az igazi, a család imádja ahogy habzik a szám esténként:D

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása